Millie Bobby Brown är så Freakin Sassy i den här nya konverserade annonsen

Om du är en student och du läser det här, hatar jag att bryta det till dig, men skolan är här. Säg adjö till din lediga stund och hej till timmar spenderade innan en större tentamen.

Vem annars upplever pre-homeroom skämt? Millie Bobby Brown. Den 13-årige Främling saker stjärnan är ja, en student och gav oss en glimt av hur hon känner sig om att återvända till skolan i en ny affär för Converse. Titled “First Day Feels”, klippet har Bobby Brown att göra en serie sassy AF poses som hon går in i ett klassrum och markerar hennes territorium.

Naturligtvis visar hon ett imponerande och lustigt utbud av känslor. “Dag en kan vara oförutsägbar”, säger hon och fortsätter att sparka på sina fötter-utsmyckade i Chuck Taylor All Star Velvet High Top-skor ($ 65; converse.com) på hennes skrivbord, rulla ögonen och visa oss bara hur irriterad hon kan få. I slutändan är tonårsskådespelerskan beredd och redo att säga hej till ett nytt år tillbringat med sina böcker. “Första dagen känns. Ta med det, säger hon.

RELATERADE: Jag klädde som Kendall Jenner för en vecka (Fanny Pack och alla)

På Instagram visade folk på Converse också upp sin video i roliga memes, för det är 2017 och det är vad folk gör.

När du bara … kan inte … även … du är minst i ett nytt par Chucks. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Ett inlägg som delas av Converse (@converse) på

Snör ihop den nya Chuck Taylor Velvet i år. Kolla in dem på Converse.com. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Ett inlägg som delas av Converse (@converse) på

�� (cc: @milliebobbybrown) #ForeverChuck #FirstDayFeels

Ett inlägg som delas av Converse (@converse) på

NYHETER: Millie Bobby Browns nya Twitter-konto är 100% positiv

Titta på hela annonsen ovan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 38 =

map