Millie Bobby Brown er så freakin sassy i denne nye konversjonsannonsen

Hvis du er student, og du leser dette, hater jeg å bryte det til deg, men det går tilbake til skolesesongen. Si farvel til din tid og hei til timer brukt cramming før en stor eksamen.

Hvem andre opplever pre-homeroom scaries? Millie Bobby Brown. 13-åringen Stranger Ting stjernen er ja, en student, og ga oss et glimt av hvordan hun føler om å komme tilbake til skolen i en ny reklame for Converse. Med tittelen “First Day Feels,” har klippet Bobby Brown å lage en serie av sassy AF-poser som hun går inn i et klasserom og markerer sitt territorium.

Naturligvis viser hun et imponerende og morsomt utvalg av følelser. “Dag en kan være uforutsigbar,” sier hun og fortsetter å sparke føttene, dekket ut i Chuck Taylor All Star Velvet High Top Shoes ($ 65; converse.com) på skrivebordet, ruller øynene og viser oss bare hvor irritert hun kan få. Til syvende og sist er ungdomsskuespillerinnen forberedt og klar til å hilse på et nytt år brukt med bøkene sine. “Første dag føles. Ta med det, sier hun.

RELATED: Jeg kledd som Kendall Jenner for en uke (Fanny Pack og alle)

På Instagram pisket folkene på Converse også opp videoen hennes i morsomme memes, fordi det er 2017, og det er det folk gjør.

Når du bare … kan ikke … selv … i hvert fall er du i et nytt par Chucks. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Et innlegg delt av Converse (@converse) på

Snør opp den nye Chuck Taylor Velvet i år. Sjekk dem ut på Converse.com. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Et innlegg delt av Converse (@converse) på

�� (cc: @milliebobbybrown) #ForeverChuck #FirstDayFeels

Et innlegg delt av Converse (@converse) på

NYHETER: Millie Bobby Browns nye Twitter-konto er 100% positiv

Se hele annonsen ovenfor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map