Naturligtvis Olivia Palermo hittade ett nytt sätt att knyta en scarf

Olivia Palermo verkar alltid vara ett steg före modekurvan. Så riktigt, det kommer inte som någon överraskning att vår favoritstil-setter hittades på ett mer nyskapande sätt än den vanliga dubbla wrap-and-knot-metoden för att knyta halsduken.

Under helgen förvirrade Palermo höstens chill och tog Herr Butler ut för en promenad i en överdimensionerad kamelkofta lagrad över en karamellbrun topp och vad som ser ut som svart leggings som hon parade med svarta mocka lårhöga Stuart Weitzman “5050” stövlar . För extra isolering behandlade hon sin päls-accenterade plädda halsduk som en sjal, lindade den runt båda axlarna och knuffade den i mitten.

RELATERAT: Modig kallet med de mysigaste (och snyggaste) halsdukarna för höst

Detta är inte första instansen av hennes färska, experimentella halsdukbindande sätt. Under London Fashion Week tog hon inspiration från Burberry Prorsum hösten / vinter 2014-banan och lämnade sin tryckta chiffong Burberry halsduk lång och lös och bälte den för att säkra den på plats.

Vi har cirka fyra månader kallt väder framför oss, och vi hoppas (förutse verkligen) för fler Palermo-godkända halsdukstylingstekniker. Under tiden lägger du till intresse för ditt fallberediga utseende och buntar upp med en sjal, sjalstil. Vi är klara!

FOTO: Olivia Palermo bästa stil, på och av röda mattan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 62

map