Nicole Richie & Cameron Diaz Fortsätt att inspirera oss med juridiska mål

De snygga svärföräldrarna hade en tjejdag på måndag. Nary a Madden i sikte, Nicole Richie och Cameron Diaz tog lunch på Montage Beverly Hills i komplementära utseende och matchande upp-dos.

Richie hade en blekt rosa skjorta och kjoluppsättning (se liknande utseende här) på eftermiddagsutflykten, och lägger till en signatur eklektisk kant med en motorcykeljacka (köp en liknande look här) och ett par svarta Converse lågtoppar ($ 50, butiken .nordstrom.com).

Under tiden gick Diaz ut i en pinstriped frock som hon parade med en svart cardigan, enkla svarta nyanser (köp en liknande look här) och ett par metalliska sandaler.

TK
EVGA / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Det här är knappast första gången svärföräldrarna har spenderat tid tillsammans ifrån sina respektive män, Benji och Joel Madden. Diaz och Richie är notoriskt nära och delar ofta sin kärlek till varandra på sociala medier.

I juni i juni I Hennes Skor skådespelerska tog till Instagram för att berömma Richies Revolve kapselsamling. “Vi är systrar på grund av våra misters och jag är så imponerad av och stolt över hur talangfull hon är. Hennes kapselsamling vid Revolve är en underbar återspegling av hennes ande och hennes stil; sexig och chic, lekfull och jordad, feminin med en antydan av maskulin, retro men samtidigt “Diaz captioned ett foto av paret som omfamnar.

Vi är systrar på grund av våra misters och jag är så imponerad av och stolt över hur talangfull hon är. Hennes kapselsamling vid Revolve är en underbar återspegling av hennes ande och hennes stil; Sexig och chic, lekfull och jordad, feminin med en antydan av maskulin, retro och modern. Grattis och ������ @nicolerichie #hohxrevolve

Ett inlägg som delas av Cameron Diaz (@camerondiaz) den

 

Denna år Keynote Speaker vid den kommande @ PearlxChange är min sista @CameronDiaz. Den här heta tamalen är en kraft av ljus, skratt, kunskap och hårt slående verklighet … Allt medan du har ett leende på hennes ansikte. Hennes kärlek till kvinnorna i hennes liv visar i vilken typ av vän och person hon är. Kan inte vänta på att du hör henne tala. 5 november �� Biljetter till salu nu (länk i bio) #PearlxChange

Ett inlägg som delas av Nicole Richie (@nicolerichie) på

RELATERADE: 14 sätt Nicole Richie och Joel Madden gjorde oss tro på kärlek igen

Nicole och Cameron är händer ner våra favorit kändisar i lagar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map