North West 5th Birthday Adventures i New York City kom inte billigt

Nordväst vet hur man firar en födelsedag. Tidigare denna månad hade den äldsta dottern till Kim Kardashian och Kanye West en gemensam enhörningsparti med sin kusin Penelope Disick, och de kostsamma firandet har inte slutat än.  

Den nyminnade femåringen tog festen till New York City, och hon har levt upp med sina föräldrar Kardashian och West, som är i stan för att fira Nas nya rekord. 

Igår sparkade hon av sin födelsedag en dag tidigt genom att köra till CoolMess glassbutik i Manhattans Midtown East-kvarter med sin mamma Kim, Jonathan Cheban och hennes bästa vän Ryan Romulus. Det är dock inte en vanlig glassbar. De låter dig göra din egen glass. Allt du behöver göra är att välja en bassmak och påfyllningar och de blandar den rätt då och då. Det är dock inte en billig kotte. Erfarenheten börjar vid $ 29,99 för tre personer, med ytterligare $ 10 som läggs till för någon annan. 

RELATERADE: Nordvästra födelsedagsgåva från Alexander Wang Förmodligen kostar mer än din hyra

“Vi gör vår egen glass idag eftersom vi är i New York för Nordens födelsedag. Vi gör choklad och vanilj, “the Hålla upp med kardashiansna stjärnan sa i en video som delades på Instagram Story. “Det här är galet!”

När de anlände till affären, fanns norra “betjäna utseende”. Kim delade några bilder av hennes äldsta dotter som tagits från deras utflykt, och hon har rätt. Nord vet hur man arbetar med sina vinklar. Hon såg också sötnosig ut, även i en matchande rosa Adidas spårdräkt med märkets signaturband i ljusgult. Hon accessorized utseendet med Yeezy sneakers och en pärlstav. 

De söta firandet slutade inte där. De avslutade sin dag genom att göra en resa till Dylans Candy Bar. Vi kan bara anta hur mycket godis det säkrade, men vi har en känsla av att Norden har en bra dragning.

Idag på hennes faktiska födelsedag behandlade hennes föräldrar henne ännu roligare. De tog henne att äta på en av N.Y.C. fanciest restauranger, Cipriani, för en avslappnad lunch. Medan hon antagligen åtnjutit sin inofficiella barnmeny, kan en enkel smörgås gå upp till $ 28. För en familjen måltid, skulle vi uppskatta att de sjönk minst $ 300 på lunch för deras femåring. 

Efter lunchen fick Kanye en rosa slåssfisk från en lokal husdjursaffär, som ringer på omkring 18 dollar för fisken. Vi satsar också att han fick sitt nya husdjur ett akvarium för omkring 20 dollar. 

RELATERAT: Kris Jenner avslöjar “Cool Grandma” Flytta det fördröjda nordvästern

Senare på dagen ledde Kim, Jonathan, North och Ryan till Sugar Factory för ännu mer söta godisar. De beställde en storm och samlade alla butikens coola erbjudanden. Från Kims Instagram-berättelser ser det ut att de har många olika sorter och väljer totalt fem för gruppen. Varje bägare är $ 32, så vi misstänker att hon sjönk omkring $ 180 eller så för alla sina godis. 

Naturligtvis hade North ganska födelsedagen. Medan vi bara uppskattar här ser det ut som att västern spenderade nära $ 1000 på sin lilla tjej. Du vänder bara fem en gång, höger? 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 3

map