North West var den største søsteren på Kim Kardashian’s baby shower

Kim Kardashian Wests begynnelsen av november baby shower for henne og Kanye Wests tredje barn via surrogat var intet mindre enn over toppen. Gjester inkluderte Chrissy Teigen, Larsa Pippen, og hele Kardashian-Jenner-klanen, og den stolte moren til to overdådig forvandlet hennes L.A.-hjem til en nydelig kirsebærblomsterskog.

Kims baby shower i går! #kimkardashian #khloekardashian #krisjenner

Et innlegg delt av KuwtKardashians og Jenners (@kuwtkjen) på

Baby shower # 3 ���� #kimkardashian

Et innlegg delt av Kim Kardashian Snapchats �� (@kimksnapchats) på

Og mens Kim delte masse opptak fra den store dagen, fikk vi ikke se hvordan 4 år gamle North West kledde til anledningen – til nå. På mandag tok Kim til Instagram for å dele det søteste bildet av datteren hennes på den store dagen. I det er hun kledd på tema i en lilla blomsterkjole og matchende fuzzy lysbilder.

“Min lille kirsebærblomstrende baby,” skrev Kardashian som bildeteksten.

Min lille kirsebærblomstrende baby

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

Så kan vi regne med at lite nord blir pumpet til sin søsters søster? En ting er sikkert: hun vil leke med lekene sine. Under et intervju på Ellen DeGeneres Show, Kim avslørte ikke bare sex av hennes baby, men også at Nord er opptatt.

RELATERT: Hvem ville spille Kim Kardashian i en film, ifølge Kim Kardashian

“Folk brakte leker og gaver og [Nord] åpnet dem hele dagen,” forklarte Kardashian West. “Og hun går,” mamma, siden baby søster er ikke her, jeg tror jeg trenger alle hennes leker i rommet mitt og leker med dem og sørg for at de er alle fine for baby søster.

Vi må vente på å se hva lille Saint West mener.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map