Når begynte Kylie Jenner og Travis Scott å starte dating? Og blir de gift?

Mens alle øynene har vært på Kylie Jenner og hennes forestående graviditetsmelding de siste månedene, glemmer vi ikke far til hennes nye babypike, Travis Scott.

Den 1. februar, Scott, 25, og Jenner, 20, ønsket velkommen sitt første barn sammen, som sminkemagulen bekreftet på Instagram på søndag. Men før babyen kom duoen sammen i fjor, etter Kylies splittelse med langvarig flamme Tyga. Kort tid etter ble forholdet status offisielt og Mennesker bekreftet Jenners graviditet i september 2017.

TK
Bob Levey / Getty

Hvordan har forholdet blomstret? Les videre for å finne ut mer om den yngste Kar-Jenners mann.

Når begynte Kylie Jenner og Travis Scott først å danse?

Scott har lenge vært knyttet til Jenner-søstrene. I 2016 deltok han på Kendalls 21ste bursdagsfest på Catch L.A., og ble også omtalt i Kanye Wests Yeezy Season 3-redaktør, sammen med Kim og Khloé Kardashian. Imidlertid begynte de angivelig ikke å danse til april 2017.

Er Kylie Jenner og Travis Scott blitt gift?

Det korte svaret er nei, i hvert fall ikke akkurat nå. I følge Mennesker, paret har “ingen planer” for å knytte knuten (eller til og med bli engasjert) når som helst snart. 

Hvem gjorde Travis Scott dato før Kylie Jenner?

Før Kylie daterte han Rihanna. I flere måneder i 2015 fulgte rapperen “Diamonds” -sangeren til en NYFW-fest og middag i Vest-Hollywood.

Har Travis Scott barn?

Han ble bare en første gang far. Scott var barnevennlig før han og Jenner ønsket velkommen en datter i forrige uke.

Hva er Travis Scotts musikk som?

“Antidote” hitmaker har samarbeidet med de beste i virksomheten. I tillegg til Kylies svoger, jobbet Scott med Future, Jay-Z og Andre 3000.

Hva er Travis Scotts interesser utover musikk?

Som en sneaker aficionado og ansiktet til Nike VaporMax er Scotts skoespill på punkt. Som en gave til deres baby jente, kjøpte Texas-innfødte et par Nike Air Jordan høy-top sneakers.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 46

map