Omarosa Manigault Newman kjenner motekraften – så hva sier hennes stil?

Du kan ikke si Omarosa Manigault Newman har ikke flair. 

Bære en en-skulder, laser-kuttet floral kjole i en can’t-miss-meg-skyggen av gul, perched Omarosa seg foran I dag VisS Savannah Guthrie, som viste seg relativt konservativ i en svart drakt parret med svarte klumpete hæler i forrige uke. 

Hennes venstre hånd hvilte på låret, slik at hennes massive forlovelsesring kunne fange lyset av studiolysene. Med bena krysset på kneet patentet glinting over skjermen – og a I dag Vis-merket krus i hånden, hun syntes klar til å spyle henne te. Men ikke uten en litt nedslående scolding av Guthrie først. 

“Savannah, sakke ned. Jeg skal svare på spørsmålet ditt, “sa hun.” Ikke bekymre deg, jeg er her. Jeg har hele tiden du trenger. Du trenger ikke å stille 10 spørsmål om ett sekund. Det er greit. “I et enkelt ånde minnet hun oss om årsaken til at hun kjenner sitt navn i utgangspunktet: Omarosa er ikke redd for en liten konfrontasjon. Eller kameraene.

kjendis Sightings in New York City - August 13, 2018
Raymond Hall / Getty Images
kjendis Sightings in New York City - August 13, 2018
Raymond Hall / Getty Images

Omarosa har honing den perfekt polerte she-villain persona siden hun slår på Lærlingen, da hun tok mantelen til bosatt, dårlig fyr. Hun dukket opp på den aller første sesongen sammen med nå-president Donald Trump i 2003, samt flere spin-off iterasjoner av serien. 

Ifølge hennes bok, unhinged, Hun ble hånd valgt av Donald selv fra mer enn 200 000 ville være konkurrenter. Så det er ingen overraskelse at hun har samme glans at alle kvinnene Trump som er valgt for sin bane, synes å ha.

På en måte er Omarosa den mest formidable motstanderen til Trump fordi hun er av sin verden – lakkert og polert på utsiden, ikke ulikt Trump Tower. Men når du gjør deg inni – vel, du er igjen med spørsmål. Er hele saken en reklame stunt? En nøye beregnet markedsføringsnøkkel? Gjør det noe? For både Trump og Omarosa handler det om bravado, swagger og utseende over substans. 

Ned til håret har Omarosa det glatte bildet ned klapp. Som Melania (og første og andre koner, Ivana Trump og Marla Maples, henholdsvis), så vel som hans døtre Ivanka og Tiffany, og publikum som står overfor Kellyanne Conway, Sarah Huckabee Sanders og tidligere Hope Hicks, har Omarosa de skinnende, sideskjærte løse bølger som grace kragebenet.

RELATERT: Omarosa sier at Melania’s Jacket var en beregnet flytte for å skade hennes ektemann

Hennes typiske stil M.O. Også er ikke langt unna fra sine tidligere landsmenn. Kappen kjoler i forskjellige juveltoner – dekket av Chanel-esque tweed blazercoats når situasjonen krever dem – og korshenget hun bærer daglig utmerker et bestemt merke med tradisjonelle, feminine verdier. 

Og dette bildet er ikke tilfeldig. Omarosa er veldig klar over at klær alltid har betydning. I hennes nye fortell-all-bok, unhinged, Hun sa så mye med henvisning til Melania.

“Jeg tror Melania bruker stil for å straffe sin ektemann,” skrev hun. «Hun hadde det på seg.»] Jakke for å skade Trump, og satte av en kontrovers som han måtte fikse, forlenge samtalen om administrasjonens ufølsomhet, ødelegger selve turen. “

Og som mange reality tv-alum, er hun godt klar over betydningen av beregnet TV-utseende. På hvert stopp på presseturen er Omarosa sentrum for oppmerksomhet. Hun har mer flash (med den ringen mener vi det bokstavelig talt) og pop enn de fleste kvinner i politikken; Som Trump selv, kom hun til standout. Dette er kvinnen i den rosa brudekjole, tross alt.

Så hva sier resten av Omarosas presseturné si? Med sine uberørte fargestokker – som smaragdgrønne skiftet hun på tirsdag kveld for Hardball med Chris Matthews – hennes perfekt lakkert pucker (i fuchsia!), Og hennes image er så skinnende og polert at du kanskje forventer noe fornærmelser (eller anklager om illoyalitet ved å si, Lara Trump) at du kunne kaste sin vei, ville rett og slett sprette av på virkninger, ikke i motsetning til de dumme krager som alltid forsøker å fly gjennom ferske Windex’d-vinduer. Som Sanders eller Conway eller til og med Ivanka, vil hun ikke backtrack eller bekrefte feil, garantert eller ikke. Omarosa og hennes kalfhud Chanel skulderpose (for ikke å nevne hennes nåtidige smirk) kan ikke bli slått ned. 

Møte the Press - Season 71
NBC NewsWire / Getty Images
kjendis Sightings in New York City - August 14, 2018
Raymond Hall / Getty Images
kjendis Sightings in New York City - August 13, 2018
Raymond Hall / Getty Images

Bunnlinjen? En liten vind vil ikke ruffle henne perfekt coiffed krøller. Det samme kan ikke sies for hennes fiende – Donald – som endelig får en smak av sitt eget brash, skyggefulle medisin i hendene på sin tidligere ansatt. Hold fast på håret ditt, herr president. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 79

map