Orange du er glad Hayley Williams av Paramore MAC Collection er i butikker i dag?

Paramores musikk handler om å holde seg sant til hvem du er – og nå er bandets forlovede Hayley Williams tatt det samme konseptet til sminke med et nytt samarbeid med MAC Cosmetics, som er tilgjengelig utelukkende online fra og med i dag. «Vi laget en samling som representerer hvem jeg er som jente og som kvinne,» sa sangeren InStyle.com over telefonen da hun satte opp for å slippe ut sitt nye album, Paramore (ut nå) og gå på tur (se datoer og byer her). “Da vi begynte å jobbe med det, ble jeg overrasket og opptatt av det faktum at vi ikke bare gjorde pen sminke som ville selge. Vi gjorde det for å representere hvem jeg er, og det er akkurat meg. “Hennes utvalg inneholder fire produkter med en ingefærfarget: Sounds Like Noise, en matt leppestift ($ 15), Riot Gear, et neglelakk ($ 16); Daydreaming, en øyenskygge ($ 15); og Lightscapade, en hudfjerner ($ 29). Hennes inspirasjon – hennes nå-signatur neonhår. “Jeg begynte å fargelegge håret mitt en lys oransje klokken 18,” sa hun. “Jeg hadde ikke tatoveringer eller piercinger, men hårfarge var en morsom måte å uttrykke meg selv på. Jeg føler meg mer som meg selv når det er en lys farge, som om alt er rett i verden når jeg har oransjehår. “Og det er en melding hun bærer gjennom til sminkeinnsamlingen:” Selvuttrykk er så viktig å være tenåring, og det er sunt å ha det, enten du skriver sanger eller spiller rundt med mote eller skjønnhet, “sa hun. “Det er dette samlingen handler om. Du kan bruke den uansett. Jeg er spent på å se de yngre fansen prøve det. Jeg elsker å se hele generasjonen jenter som prøver å finne ut hvem de er og deres sted. Jeg elsker å være en del av det. “Besøk maccosmetics.com for å handle det nå.

I tillegg kan du se 10 bilder av Hayley’s on-fire hårfarge.

MER: • Prøv Hayley’s Orange Frisør! • Beauty Editor’s Spring Must-Haves • 15 Under $ 15: The Best Bargain Beauty Products

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map