Pinterests mest populære leppestift for bruder vil sjokkere deg

Pippa Middleton
UK Press Pool / Getty Images

Erin Lukas

23. februar 2018 @ 9:00
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

Har du noen gang tenkt at røret av leppelys du rutinemessig har brukt i løpet av femte perioden, vil matteklassen være en del av bryllupsdagen din?

Det er ingen mangel på bryllupsdags makeup alternativer for bruder. Sammen med kjole kan et mykt røykfylt øye eller skarpt kattøye hjelpe en brud med å vise sin personlige stil. Men å velge riktig leppestift farge kan være en kamp. Det er så mange nyanser og slutt å vurdere, i tillegg til hvor høy vedlikehold ditt valg kommer til å være på den store dagen. Visst, en matt rød leppestift vil gi en brud en Old Hollywood-vibe, men det krever også touch-ups og sørger for at den forblir av tennene sine.

Bruder overalt gleder seg. Hvis du har vært flip-flopping på om du vil være fet eller subtil med leppestiftfargen din, vil Pinterest’s 2018 bryllups skjønnhetstrender hjelpe deg med å ta din beslutning. Ifølge årets rapport, kan bruder ikke stoppe Pinning lip gloss-ja, det samme leppeproduktet du bare hadde som tenåring. Søker etter brude sminke ser med glans er opp 459%.

RELATERT: Hvordan gjøre ditt eget bryllup sminke

Andre sminktrender bruder elsker? Barely there shine-ellers kjent som en subtile highlighter-og lange, frodige øyevipper.

Hvis du elsker høyglans av en glans, men du er bekymret for at den skal holde fast på håret ditt på bryllupsdagen, akkurat som det gjorde gjennom middelskolen, har rør utviklet seg siden slutten av 90-tallet. I dag har designere forhøyet sine formler slik at de er leppeplunderende, nærende og fulle av pigment uten klister.

Fortsatt ikke overbevist? Selv Pippa Middleton hadde en myk roseglans på hennes bryllupsdag i fjor. Før vi ruller gjennom Pinterest for mer bryllupsdags makeupinspirasjon, har vi avrundet fem leppeplaster som er perfekte for en brud å ha på bryllupet sitt.

VIDEO: Meghan Markle har valgt henne brudekjole

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 41 =

map