Pretty Woman Turns 20: Hva er din favoritt scene?

Vi er sikker, som vi har sett Vakker kvinne ganske mange ganger. Hva er ikke å elske om den ikoniske Cinderella-historien med hovedrollen Julia Roberts som Vivian Ward, en hooker med et hjerte av gull som blir feid bort av hennes kjekke Prince Charming, spilt av dapper Richard Gere? Filmen som gjorde Roberts til et husnavn feirer sin 20 års jubileum denne uken (vi kan ikke tro at det har vært så lenge heller!), og vi husker noen av våre favorittscener. Vivian synger prinsens “Kiss” i boblebadet beroliget oss til ingen ende, og øyeblikket hun gikk ut i den fantastiske, off-the-shoulder red dressen (heldigvis kostymedesigneren ikke gikk med svart!) Forblir for alltid etset i vårt minne. Men til slutt må vår favorittdel være når Vivian treffer Rodeo Drive for en kjøpesenter, giddy med utsikt over designer klær, sko og det ubegrensede kredittkortet, og den fantastisk tilfredsstillende scenen hvor hun gir den snooty saleswoman et stykke av hennes sinn – ingen messes med Vivian Ward! Se den minneverdige scenen etter hoppet og del din favoritt Vakker kvinne øyeblikk i kommentarfeltet nedenfor!

OPPDATER: Med stil Mote direktør Hal Rubenstein husker toppunktet som gjorde Roberts til en filmstjerne: “Scenen i den røde kjole når Gere åpner esken med halsen og slår den akkurat som Roberts når for det. Hennes latter er det vi visste hun var en stjerne! “

[vodpod id = Video.3296727 & w = 640 & h = 385 & fv =% 26rel% 3D0% 26border% 3D0% 26]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 36

map