Revenge Elena Satine: “Fans kommer inte att bli besviken” vid söndagens Serie Finale

Hämnd fans, tiden har kommit. Efter fyra actionpackade årstider kommer den sista episoden av ABCs Hamptonsbaserade drama att flyga denna söndagskväll. Utställningsstjärnan Elena Satine, som spelar södra belle Louise Ellis, slutade nyligen av InStyleKontor för att prata om sin roll – och även innan det meddelades att säsong 4 skulle vara HämndSenast försäkrade Satine att denna veckas finale skulle göra showen rättvisa. “Fläktarna kommer inte bli besvikna,” sa hon.

Och oroa dig inte om du fortfarande inte är säker på att serien kommer att binda upp alla sina lösa ändar. “Vi packar upp många av de stora grejerna”, avslöjade Satine. “Det kommer inte vara den typ av sak där vi slutar på en stor cliffhanger. Det är fortfarande några cliffhangers, men för det mesta tror jag att människor kommer att vara nöjda. “

RELATERAD: Hämnd Star Elena Satine delar hennes tankar på en möjlig Spinoff

Även om serien slutar, säger stjärnorna inte farväl till varandra just än. “Två veckor efter att vi spelade in filmering var Emily [VanCamp] som:” Vi måste alla samlas, för att jag redan saknar er, “sa Satine och tillade att kasta var” letar efter någonting att göra i maj, när allas tillbaka från sina minisemester. “

Hämnd Cast - Embed
Facebook / Revenge

Så bestämde de sig för att göra en plan – och Satine visste precis vad de skulle göra tack vare sina ryska rötter. “Vi ska ta en klass som parar kaviar med vodka hos Petrossian i L.A.”, sa hon. “Hela oss kommer att vara där, så det blir en rolig liten dag.” Vi ska hålla våra ögon avskalade för alla mini-reunion Instagram snaps, det är säkert.

Seriens finale av Revenge luftar denna söndag, 10 maj kl 10. ET på ABC.

BILDER: Se Hämnd Star Emily VanCamps skiftande skönhet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 76

map