Ringer alla kloner! Återskapa Cosima Nieuhaus “Winged-Out Eyeliner från Orphan Black

Bara en enda episod till Föräldralös svart säsongs final! Bland de många ser som sportas av klonerna är vi speciellt besatt av det dramatiska fodret som bärs av amerikanska alt-rocker Cosima Niehaus. I avvaktan på ikvällens episod frågade vi Stephen Lynch, chef för smink, för instruktioner om hur man återskapade sitt varumärkesutseende. Medan effekten är grafisk är det överraskande lätt att återskapa! Håll bara en stadig hand och kanaliser din inre Cosima för att dra av den. Fortsätt läsa för att se vår steg-för-steg-GIF-guide!

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

Börja med en felfri duk. Lynch använder sig av Make Up for Ever HD Liquid Foundation ($ 42; sephora.com) och rekommenderar att du använder en nyans ljusare än din naturliga hud för att spegla Cosimas bleka hud. Toppa med ett lager av Make Up for Ever HD Setting Powder ($ 34; sephora.com).

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

För att ge din ögonskugga några klibbande kraft, applicera samma grund för ditt ögonområde och sätt det med en lätt dammning av pulver. Ta sedan upp MAC Eye Shadow i Vex ($ 15; maccosmetics.com) och blanda från din lash line till din panna. Det är en “nej” crease-effekt i detta utseende! ” lägger till Lynch.

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

Det är dags att gå vidare till fodret! Plocka upp en marinblå gel eyeliner som Bobbi Browns Denim Ink ($ 24; bobbibrowncosmetics.com), och använd en finpipad pensel för att sopa produkten över din lash line. “För extra drama, förläng ögat ungefär en fjärdedel av en tum i en liten uppåtgående vinkel”, säger Lynch. “Så, förläng den inre ögonfransaren mot näsan ungefär en fjärdedel av en tum i en nedåtgående vinkel för att komplettera den yttre vingen.” Fortsätt färgen längs din nedre lash line, och när du når ytterkanten av ditt öga, anslut den till den övre vingen. “Blanda inte! Det här är mer av ett” allt “utseende, och du vill inte mjuka effekten,” tillägger han.

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

Ge dina fransar några pumpar med en curler för att öppna ögat och lägga till definition.

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

Applicera två skikt mascara endast till de övre vipporna. Vi använde Bobbi Brown Smokey Eye Mascara i svart ($ 28; bobbibrowncosmetics.com).

Cosima - Orphan Black
Alex Residera för InStyle.com

Ram ditt handarbete genom att definiera dina bågar. “Skapa en dramatisk välvd, rundad panna med Diorshow Brow Styler i Universal Brown ($ 29; dior.com)”, säger Lynch. Pensla genom att använda spoolie-fästet på den andra änden av penna.

Uppmärksamma skönhetsbuffer: Ta reda på hur varje klons underskriftshår ser ut genom att klicka på vårt galleri!  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map