Ryan Seacrest fanget Gjør de mest ubehagelige kommentarene til Katy Perry på Live TV

Ryan Seacrest ser ut til å være en av de få mennene i Hollywood som har vist seg å være relativt uskadd fra en seksuell trakassering, men hans oppførsel mot kvinner øker igjen øyenbrynene. På søndag kvelds episode av amerikansk Idol, Seacrest ble fanget og gjorde skumle og ubehagelige kommentarer til å dømme Katy Perry da han trodde at kameraene ikke rullet.

Ryan Seacrest Katy Perry
Bryan Steffy / Getty Images

Verten stod nær dommerens bord og antok å ha en samtale med dommerne Perry, Luke Bryan og Lionel Richie under den kommersielle pause, men han skjønte ikke når kameraene begynte å spille inn igjen. “Vi er på,” sa Perry til ham, som han syntes å ignorere.

«Moren din er pen,» sa han til Perry. “Moren min? Vel, jeg håper at eplet ikke faller langt fra treet, “svarte hun med et blunk mot kameraet, antagelig å forsøke å la Seacrest vite at de var levende.

“Det gjør det ikke. Du er også, men du er ikke mor, “svarte han. “Ikke ennå,” svarte Perry.

“Vil du snakke om det?” Seacrest spurte Perry, da dommerne begynte å le for å prøve å flytte forbi øyeblikket, da Seacrest endelig skjønte at kameraene rullet. “Ikke start,” advarte Richie gjennom tennene mens han smilte inn i kameraet.

RELATERT: Hvem er Ryan Seacrests kjæreste? Alt å vite om Shayna Taylor

I motsetning til andre Hollywood-maktspillere hvis karriere har blitt opphørt av anklager om seksuelt trakassering, er Seacrest fortsatt vert for mange TV- og radioprogrammer, inkludert amerikansk Idol omstart og Lev med Kelly og Ryan. Tilbake i november beskyldte sin tidligere stylist Suzie Hardy Seacrest om “år med uønsket seksuell aggresjon”, fra verbal trakassering til slapping og groping henne mens han var i undertøy.

En intern undersøkelse på E! ryddet Seacrest av urettferdighet og fant “utilstrekkelig bevis for å støtte påstandene.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 74 =

map