Salma Hayek vill höra dig roar på Internationella kvinnodagen

När Salma Hayek och Gucci lagar sig i womankindens namn lyssnar du.

För att hedra Internationella kvinnodagen 2018 samarbetade modehuset med Chime for Change-kvinnornas empowerment välgörenhet medgrundad av Beyoncé, Hayek, och före detta Gucci Creative Director Frida Giannini-i ett kreativt handlande.

Salma Hayek Lead
Steve Granitz / WireImage

Båda parterna träffade konstnär Cleo Wade på en samling inspirerande bitar som ingår i en världsomspännande social media- och reklamkampanj som riktar sig till kvinnors problem och #MeToo och Time’s Up-rörelsernas meddelanden.

Arbeten bär regnbågefärgade fraser som “Vi byter inte världen när vi viskar, vi ändrar den när vi bror”. “Hur kommer du att använda din röst idag?” Och “Kvinnor i världen: vi ses vi Hör dig, vi är du. “

Klämta for Change Embed 1
Artighet
Klämta for Change Embed 3
Artighet
Klämta for Change Embed 2
Artighet

Så hur kan du hjälpa, särskilt på Internationella kvinnodagen? Chime for Change arbetar för att främja utbildning, hälsa och rättvisa för kvinnor och flickor runt om i världen. Men förutom att öka medvetenheten samlar organisationen upp pengar för olika projekt som spänner från att rädda tjejer från tvångsprostitution i Indien (donera här) för att starta ett fjäderfäkläckeri och foderverk i Liberia (donera här). Sedan starten i februari 2013 har den stigit mer än 10 miljoner dollar.

Den nya kampanjens meddelanden är särskilt relevanta för Hayek, som skrev en kraftfull New York Times upp-ed i december där hon påstod flera erfarenheter av sexuella trakasserier i händerna på Harvey Weinstein (genom en rep, vägrade producenten anklagelserna). 

Tiden är upp, damer-låt oss höra dig bråka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map