Scarlett Johansson Glittered på Rough Night Premiere i Disco Ball Dress

Scarlett Johansson såg allt annat än grovt på måndagens New York City premiär av Grov natt.

För den andra dagen i rad, den 32-årige Oscar-vinnaren donned ett anpassat ensemble av Michael Kors Collection. Efter att ha gungat en snygg passform till Tony Awards-söndagen släppte Johansson in ännu en skræddersyad bit av designern för Big Apple-premiären för hennes senaste flick; men den här gången valde hon sig lite mer glamorös.

Johansson wowed i en silver sequined silk crepe klänning med en crisscross halter neckline som hon gick den svarta mattan på AMC Loews Lincoln Square måndag kväll. Skådespelerskan bar hennes korta platina strängar avskilda och slicked till ena sidan, vilket kompletterade klänningen chic silhouette. Ett dramatiskt kattöga och en mjuk rosa läpp slutade hennes kameraklar utseende.

TK
Jamie McCarthy / Getty

Johansson förenades med costare Kate McKinnon, Demi Moore, Jillian Bell, Zoë Kravitz och Ilana Glazer för den stjärnpräglade premiären av komedi som följer fem högskolebesökare som återförenas i Miami för en wild bachelorette helg.

VIDEO: Få det kropp: Scarlett Johanssons armar

 

“Det är roligt,” berättade McKinnon människor tillbaka i mars. “Scarlett Johansson är en bra skådespelerska, riktigt roligt, hon improviserar riktigt roliga saker och det är verkligen sällsynt att hitta de två rullade in i en. Och det är så kul att titta på hennes bara arbete. Jag sitter bara där och går,” Wow, titta på det. ‘”

RELATERAT: Scarlett Johansson hade den här High-Slit Suit för Tonys

Fånga Grov natt i teatrar som börjar 16 juni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 26 =

map