Se Beyoncé og Blue Ivy Carters 2016 MTV VMAs Red Carpet ser fra hver enkelt vinkel

2016 MTV Video Music Awards Preshow hadde ikke engang startet da Beyoncé kom til Madison Square Garden på N.Y.C., og viste seg at det var sikkert en natt å huske ved å gå den hvite teppet med sin 4 år gamle datter Blue Ivy Carter.

Queen Bey, som leder pakken med nominerte med karrierehøye 11 nominasjoner på kveldens show, gjorde et stort sprut når hun tok med henne barnet som hennes date, begge rocket noen store couture. Moderdatter duoen var blant de første som slo på teppet, kledd i koordinerende sequined kjoler.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 4
Chris Pizzello / AP

Beyoncé stunned i en ren baby blå kjole fra italiensk designer Francesco Scognamiglio med en strukturert, fjæred hals og skulderputer, og sendte Twitter universet abuzz at hun hadde på seg engel vinger på teppet. Sangeren, som vil gi en overraskelse på showet, så hardt ut med en slank, flettet oppdatering, hennes signaturkatteøyne og $ 12,5 millioner i diamanter fra Lorraine Schwartz, Mennesker rapporter.

RELATERT: Se alle utseendet fra 2016 MTV VMAer her!

Beyoncé and Blue Ivy

Beyoncé i Francesco Scognamiglio og Lorraine Schwartz smykker.

Kevin Mazur / WireImage

Mens Bey sikkert gjorde en uttalelse med sin strukturerte kjole, var alle øyne på Blue Ivy da hun gikk hånd i hånd med hennes mor. Den 4-årige så søt i en champagne-tonet kjole med metallisk detaljering på toppen og et tutu-lignende tule-tog. Den uanstrengt kule to-parede hennes couture-utseende med matchende høytopp sneakers, flettet pigtails og en tiara som prinsessen hun er.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 1
Chris Pizzello / AP

RELATED: Beyoncé har eid MTV VMAs Red Carpet siden 2000-Se hennes stilevolution

Som mor en gang kunngjorde graviditeten hos 2011 VMAs, har denne talentfulle familien virkelig kommet i full sirkel. Klikk gjennom til vårt røde løpergalleri for å se enda flere av de heteste stjernene treffer teppet på 2016 MTV VMAs.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 2
Noam Galai / MTV1617
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 28 =

map