Se de första bilderna av Chelsea Clinton’s New Baby Boy, Aidan

Vår första titt på Chelsea Clintons nyfödda son, Aidan Clinton Mezvinsky, är här! Den 36-årige dottern till president Bill Clinton och den demokratiska president Hopeful Clinton födde henne och hennes man Marc Mezvinskys andra barn lördagen den 18 juni. Alla tre Clintons tog på sociala medier på söndagen för att välkomna den lilla killen till familj med nya bilder.

“Klockan 7:41 Lördag, vår familj och hjärtan utökades med Aidan ankomst. Vi är välsignade.” Chelsea skrev på Twitter tillsammans med ett foto av henne och Mezvinsky som innehöll Aidan på sjukhuset.

Under tiden var pappa glada att fira sitt nya barnbarn på fars dag. “Aidan har gjort två pappor väldigt nöjda på denna fars dag” skrev han på Twitter med ett foto av sig själv och Mezvinsky som innehöll den söta nyfödda. “Hillary och jag är stolta över Marc och Chelsea!”

Den presumptiva demokratiska presidentens nominerade Hillary chimed också in. “Vilken glädje är hos vårt nya barnbarn, Aidan. Så tacksam,” tweeted hon tillsammans med ett ljuvt foto av henne och Bill cuddling deras nya barnbarn.

Chelsea är redan en mamma till dotter Charlotte, som blir 2 i september. “Jag tror att min kärlek till Charlotte just har öppnat mer utrymme i mitt hjärta och min hjärna som jag inte ens visste var där,” sa hon människor i förra fallet.

RELATERADE: Chelsea Clinton ger födelse till sitt andra barn

Skål till den lyckliga familjen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 50 =

map