Selena Gomez og Adidas Neo Vil du Curate (og Star i) deres neste kampanje

Hvis du noen gang ønsket å ha en hånd i å skape en kjendisannonsekampanje, er det nå din sjanse. For Adidas Neo siste samling med gjestdesigner Selena Gomez, spør merkevaren og sangeren at fans skal bestemme hva som går inn i annonsene. Kalt #myneoshoot, lanserer sosialmediekampanjen i dag og ber brukerne å stemme på alle aspekter av Adidas Neo-annonsene.

“Jeg er begeistret for å kunngjøre vårt nyeste Adidas Neo-prosjekt hvor jeg skal overlevere tøylene til våre lojale fans, som kommer til å kurere hele vårkampanjeskytingen,” sa Gomez i en utgave. “Vi trenger Neo-fans fra hele verden for å bli involvert i avstemningen, så vi kan gjøre vårkampanjen hva de vil at den skal være.” Men det er ikke den eneste måten fans kan være involvert i skytingen-Adidas Neo annonserte også at de vil holde en Instagram-støping for skytingen.

RELATERT: 15 ganger Selena Gomez har trappet seg, ser virkelig, veldig bra ut

I tillegg vil seks “neo influencers” fra hele verden bli fløyet til New Orleans-skuddet, der de vil få en faktisk hånd i å implementere de fan-stemte aspektene av kampanjen. Gå til adidasneo.tumblr.com for å lære mer.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map