Selena Gomez står overfor tilbakeslag etter å ha lagt ut om mars for våre liv

I et forsøk på mer omfattende pistolkontroll tok tusenvis til gatene for mars for våre liv protester over helgen, inkludert mange kjendiser. Oprah, Amal og George Clooney donerte til årsaken. Miley Cyrus og Demi Lovato sang lidenskapelige sanger. Og Selena Gomez sendte en egen melding på Instagram, til tross for at han ikke var en til å dykke inn i politikken veldig ofte.

“Jeg vil ikke at dette bare skal være et Instagram-innlegg lenger,” skrev hun. “VENNLIGST. NÅGOT. Disse menneskene, familie og barn har lidd nok. I dag marcherer vi for våre liv. Jeg skal fortsette å stole på Gud med fremtiden og også spille min rolle i å bringe forandring.”

Jeg vil ikke at dette bare skal være et Instagram-innlegg lenger. VÆR SÅ SNILL. NOK. Disse menneskene, familier og barn har lidd nok. I dag marsjerer vi for våre liv. Jeg kommer til å fortsette å stole på Gud med fremtiden og også spille min rolle i å bringe forandring. #marchforourlives #notjustahashtag

Et innlegg delt av Selena Gomez (@selenagomez) på

Hun slått av Instagram-kommentarer for hennes serie innlegg, som inkluderte skudd av barn med tegn som sa “Hvor mye er livet mitt verdt?” og “Beskytt barn ikke våpen”, men det stoppet ikke fans fra å veie inn på det på Twitter. Mens de fleste hadde støttende ting å si, pekte andre på en avvik mellom noen av Gomes gamle tweets og hennes nye utsikter.

Noen skrev et skjermbilde av en tweet Gomez skrev tilbake i 2016 som spurte henne hvorfor hun ikke hadde snakket om Black Life Matter eller politibrutalitet.

“Oh lol, så det betyr at hvis jeg har tatt noe jeg redder liv? Nei-jeg kan gi to knuller om sider. Du vet ikke hva jeg gjør,” skrev Gomez som svar.

RELATERT: Selena Gomez er “følelsesfull” etter å ha fullført behandling for angst og depresjon: Kilde

Sammen med det skjermbildet og et bilde av Gomez helg Instagram, skrev en bruker “The HYPOCRISY,” sparking en bølge av kommentarer.

Gomez slettet senere tweetet i spørsmålet, og det er nesten to år gammel. På den tiden refererte Gomez vaguelt til situasjonen på en av hennes konserter, og kalte det noe som kom ut “feil”.

“Den neste sangen, før jeg går hjem, er en sang som er så viktig for meg, fordi jeg blir veldig frustrert. Jeg blir dumme noen ganger. Jeg sier ting jeg ikke mener, eller det kommer ut feil, bare fordi jeg bryr meg så dårlig. “

Ser ut som Selena har avgjort på en holdning.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 35

map