Selma Blair omfavner hennes graying hår i Hilary Instagram Caption

Selma Blair tok til Instagram på tirsdag med en overraskende positiv reaksjon på et ubeskyttet paparazzi-bilde.

Skuespilleren tok et skjermbilde av en nylig Daglig post artikkel som gjorde oppmerksom på hennes grusende røtter, skrive, “Happy Monday. Ting å gjøre: Slå av Google-varsling. Slutte å spise fire cupcakes om dagen. Spør daglig mail hvis de kunne mulig [sic] begynne å bruke filtre. Bruk utsøkte hatter! Jeg tror jeg har en fantasi, jeg vil vokse håret mitt strålende grå. Men det virker ikke som et ekte alternativ. takk til denne gjennomtenkte paparazzi-fyren som har gitt meg en så varm og fuzzy følelse. #ohitstuesday.”

Glad mandag. Ting å gjøre: Slå av Google-varsling. Slutte å spise fire cupcakes om dagen. Spør daglig mail hvis de kunne begynne å bruke filtre. Bruk utsøkte hatter! Jeg tror jeg har en fantasi, jeg vil vokse håret mitt herlig grå. Men det virker ikke som et ekte alternativ. ☁️ takket være denne gjennomtenkte paparazzi-fyren som har gitt meg en så varm og uklar følelse. �� #ohitstuesday ����

Et innlegg delt av Selma Blair (@therealselmablair) på

 

Å tippe til sjel, Selma ærlig epitomizes aldring med nåde – hvilken bedre måte å akseptere tidens naturlige toll enn med en godmodig spøk eller to?

Paparazzi vinkler, uansett, tror vi Onde intensjoner star, 44, ser ganske fantastisk ut.

Selma Blair
WENN.com

RELATED: The Beauty Moments du trenger å se fra Gucci’s Cruise 2018 Show

Cop Selmas elegante pelsfargede bjørker her ($ 145; nordstrom.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map