Sia er ikke Maddie Zieglers eneste drømmedansamtale

Tolv år gammel Dansemødre stjernen Maddie Ziegler kan nå være et husstandsnavn, men da den lyse øynene har fortalt oss på søndagens 2015 Teen Choice Awards, er hun “bare en vanlig jente fra Pittsburgh som lever i livet som bare tilfeldig.” Ja, Ziegler lar ikke Hennes stigende berømmelse kommer til hodet, men den spirende multi-talentfulle stjernen har sikkert lært noe eller to om mote. Hun spilte sjarmerende en alderskikkelig floral Mac Duggal-kjole sammen med Jennifer Meyer-smykker, en avrundet, rosa Edie Parker-kobling og rosahalsede Valentino-staver. “Jeg liker hvordan de passer den rosa kjolen min,” sa hun av skoene sine.

FOTO: Det heteste utseendet fra 2015 Teen Choice Awards

Zieglers yngre søster, Mackenzie, ble pumpet for å se Austin Mahone og One Direction i kjøttet, men det var Maddies drøm samarbeidspartnere som vi også er like glade for. “Jeg elsker Sam Smith og som Beyoncé, så jeg vil gjerne danse med dem,” fortalte stjernen nominert i valgdanserkategorien Med stil. Ziegler har kjent danset sin vei på flere Sia-videoer og scenen ved Grammy-prisene i 2015, så det forventes at et anrop fra Queen B ikke er helt utelatt. Vi holder fingrene krysset. 

RELATERT VIDEO: Jeg er besatt: Alaïa Paris Fragrance

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 17 =

map