Slik får du neglelakk ut omtrent alt

I hvert eneste liv må en liten neglelakk falle. Men bare fordi du ved et uhell lakkert skjørtet ditt, skrivebord eller sofa, betyr det ikke at ting må bo der. Jo raskere du handler, desto bedre blir du, og de fleste materialer reagerer godt på løsningsmidler du allerede har lyst på i huset. Se våre enkle, polske flekkerrettinger nå.

RELATERT: Den Savvy New Way å bære din Flash Tatoveringer

Fjerner polsk fra tre

Første regel: Ikke bruk neglelakkfjerner på tre. Det ødelegger faktisk ferdig og etterlater nye, kanskje enda verre utseende, flekker. Ikke ta panikk, for det er faktisk en veldig enkel måte å fikse polsk-på-treproblemet på. Bare spritz din polske pølse ned med rikelig med hårspray (vi bruker Aqua Net), la den sitte i ca 20 sekunder, og tørk den av. Du må kanskje gjenta prosessen et par ganger, men det er langt, langt bedre å ha splotchy møbler.

RELATERTE: 20 skjønnhetsfeil du trenger å slutte å lage nå

Fjerner polsk fra klut

Sannsynligvis en av de vanligste polske problemene, dette er også en vanskelig. Neglelakkfjerner kan samhandle med noen fargestoffer og stoffer (det smelter faktisk acetat), så utfør en spotprøve før du bruker den. Hvis du bruker remover på stoffet, sørg for å vaske det direkte etterpå. Og hvis fjerneren ikke er et alternativ, kan du alltid prøve hårspray. Tørr rengjøringsmiddel kan også vanligvis fjerne polsk, så hvis du ikke kan få det ut hjemme, ikke vær redd for å rulle den ned til rengjøringsmidlerne dine.

Fjerner polsk fra hår

Hvis du var i et rush og endte opp med å ødelegge neglene dine og male opp håret ditt, er løsningen ganske enkel. Hvis polishen fortsatt er våt, ta bare litt ikke-acetonpolert fjerner og kjør den nedover de polerte trådene. Hvis det allerede er tørt, jobber du litt balsam eller olje forsiktig gjennom håret ditt til du kan skyve de polske biter ut.

RELATERTE: 12 Skjønnhetsbruk for Baking Soda og 1 Du bør aldri prøve

Fjerner polsk fra teppe

Først av alt, hvilken farge er teppet ditt? Hvis det er lett eller hvitt, er det sannsynligvis din beste innsats å bruke en ikke-aceton polsk fjerner. Hvis det er mørkt, og du ikke er sikker på om fargestoffet kan interagere med det, kan du prøve å hellere på hårspray eller gni alkohol og deretter bløtgjøre opp med en svamp eller papirhåndklær. Ikke gi opp hvis polsken bare synes å fortsette å komme – du vil få hver eneste bit ut.

LES MER: Slik får du neglelakk ut omtrent alt

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 71 =

map