Sång jag har på upprepning: “Vill du vilja ha mig” av Jason Derulo

Jag har inga problem med Top 100 (Taylor Swift och Beyoncé är i grunden på permanent Spotify rotation), men jag har aldrig bryr mig mycket om Jason Derulo. Trots hans oklanderliga dansrörelser och tvättbräda abs, som visades i all sin ära på omslaget av hans 2014 EP Prata snusk, hans låtar gjorde det aldrig för mig. Men innan du ringer mig om att avvisa de smidigaste stilstilarna sedan R. Kelly, vet att hans senaste singel, “Vill vilja ha mig”, har helt svek mig.

Från det andra faller det titulerande slaget, gör Derulo det nästan omöjligt att inte dansa. Och trots att hans höghöjda croon är extremt svår att imitera (lita på mig, jag har försökt), ber texterna att du gör det – speciellt när kören kommer igenom:

Tjej, du är den jag vill vilja ha mig

Och om du vill ha mig, tjej, har du mig

Det finns inget, nej, det skulle jag inte göra, det skulle jag inte göra

Bara för att komma upp bredvid dig

Det är den kärleksfria kärleksdeklarationen som man kan förvänta sig av ett teenybopper-pojkeband, men från en R & B-superstjärna, som har skrivit sånger till Diddy och Lil Wayne? Inte så mycket. De fyra linjerna, mot bakgrund av ett smittsamt popsång, öppnade mina ögon för varför den här 25-årige redan har 11 platina singlar bakom bältet. Och det är därför det har varit på Top 100 i två på varandra följande veckor (och räknar).

RELATERAT: Sång jag har på Repeat: “Hallelujah” av Panic! på discot

RELATERAT: Sång jag har på Repeat: “Vill inte slåss” av Alabama Shakes

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 80

map