Sofía Vergara visar på hennes mördare Sense of Style i Towering Platforms i L.A.

Nu är det ett höghögt par skor.

Sofía Vergara slog gatorna för att springa ärenden i Beverly Hills, Kalifornien, igår, och hon såg ut som glam som någonsin. För tillfället, den Modern familj stjärnan svängde huvuden i en svart långärmad topp och manschetter med rakben. Den 44-årige amped upp de lediga bitarna genom att lägga till ett par stora spetsplattformsparkar som innehöll vackra utklipp och tuffa klackar – prata om en wow-faktor. Skådespelerskan toppade av sitt ensemble med en matchande pashmina halsduk som hon snyggt lindade sig runt halsen och hon ytterligare accessorized med ett silver kedjelänk armband, örhängen örhängen och en teal läder väska. Vergara bar hennes signatur brunett låser ner och super rakt.

Hon blev nyligen upptäckt med man Joe Manganiello i ett annat par superhöga skor som hon stylade med en randig skjorta från axeln, midjan tvättfläns och en koordinerande handväska.

RELATERAD: Sofía Vergara går ut i en randig off-the-shoulder top och flared jeans med Joe Manganiello

Hej-om det fungerar fungerar det.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map