Stranger Things’s Natalia Dyer og Charlie Heaton Gjør et sjeldent par utseende på Red Carpet

Stranger Ting har skjedd enn co-stars blir par, men Natalia Dyer og Charlie Heaton er oppvarming rapporter som de har tatt sin skjerm kjærlighet offscreen også.

Mens de ikke har direkte bekreftet deres romantiske engasjement, ifølge Mennesker, skuespillerne daterer IRL. Og på mandag hadde duoen ingen tvil om å posere på den røde løperen sammen for andre gang denne måneden da de deltok på Fashion Awards på Royal Albert Hall i London.

Dyer og Heaton som spiller på skjermen elsker Nancy Wheeler og Jonathan Byer, henholdsvis på Netflix-showet, stod side om side for sine snaps, og de gjorde for ganske det elegante paret som de gjorde.

Skuespilleren utøvde en ren svart kjole som var emblazonert med sequined stjerner og toted en svart veske til arrangementet, og Heaton rocket en svart knapp ned under en lime grønn bomberjakke, som han parret med svarte slacks.

Charlie Heaton and Natalia Dyer
David M. Benett / Getty Images

I SLEKT: Stranger Ting Ble offisielt fornyet for sesong 3 på Netflix

Deres utseende på arrangementet kom bare et par dager etter at de gikk ut sammen på Burberry x Cara Delevingne Christmas bash i London lørdag 2. desember. De laget for et elegant par igjen da Dyer sportet en magenta suede jakke over en polka dot Ensemble toppet med et oransje skjerf rundt halsen hennes. I mellomtiden hadde Heaton en lang svart strøk over en plaid topp og trykte khaki bukser.

Natalia Dyer and Charlie Heaton Burberry - EMBED
Kirstin Sinclair / Getty Images

Deres ubekreftede coupledom til side, Dyer og Heaton har mye å feire denne måneden. Netflix annonserte fredag ​​den 1. desember det Stranger Ting har blitt fornyet for en tredje sesong.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 19 = 25

map