Supergirl på CBS Proves Det er et sted for Girl Power i Prime Time

Hvis du leter etter en følsom modell i underholdning som ikke er Taylor Swift, har CBS svaret ditt: Supergirl. Det nye tv-showet debuterer i kveld og stjerner tidligere Glede-er Melissa Benoist som Superman’s feministiske verdensbesparende fetter, Kara Zor-El. Som hennes cuz Clark Kent jobber hun i media, samtidig som hun beholder sine ekstraordinære supermagter under omslag. Men når hun er opptatt for å beskytte National City, må hun finne ut hvordan man kan jonglere sin hverdag med sitt nye ass-kicking ansvar. Ugh, kan ingen kvinne ha alt?!

Dette er et stort øyeblikk på TV: Supergirl markerer første gang siden Lynda Carter er Drømmedama i 1975 at en klassisk kvinnelig superhelte vil være en stjerne av en kringkastingsnettverksserie. Kan du føle jentekraftvibber ennå ?! Flink!

RELATERT: Supergirls Melissa Benoist-aksjer Det som virkelig trenger å transformere til en superhelt

For å få deg til amatør for serien, foreslår vi å se denne videoen med Benoist påminner unge fans om hvordan det er en Supergirl i oss alle. Det er bare det her i den virkelige verden, ser du ikke alltid kappen.

RELATERT: Her er din første titt på Melissa Benoist Suited Up as Supergirl

Se videoen under og still inn til premieren til Supergirl i kveld klokka 8:30 p.m. ET på CBS.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map