The Best Beauty Buys for 2015 er her!

Måneder av tallying, intervjuing, smudging og swiping går inn i InStyles årlige Best Beauty Buys. Og etter 20 år har vi prosessen ned til en vitenskap. Her, Fashion and Beauty Editor-at-Large, Kahlana Barfield, gir en bak-scenen titt på hvordan hele prosessen kommer sammen.

Hundrevis av skjønnhetsprodukter krysser våre bord. Men under Best Beauty Buys sesongen, sveiv det opp til tusenvis. Fra og med august, vi engasjerer et panel på mer enn 130 av landets toppdematologer, frisyrer, sminkeartister og manikyrere – for å håndplukke de beste funnene (og gjennombruddene) for hud, hår og negler. Vi sender hver ekspert en intens seks-siders spørreskjema; de sender det tilbake fullført med sine plukker. Enkelt, ikke sant? Vi ønsker. Dette er når et team av trofaste praktikanter begynner å telle, logge inn og kompilere resultatene. Etter hvert som månedene går, begynner ikke kontorene våre å etterligne en livsstil Sephora, men telefonlinjene ringer av kroken mens vi intervjuer hver ekspert på hva som gjør at den vinnende røde leppestiften de perfekt rødt eller hvorfor den drømmen krem ​​faktisk sletter linjer.

Nå bringer vi oss til redaktørens valg: Vårt team av skjønnhetsredaktører tilbrakte utallige timer med tanke på å teste nyeste produkter som rammet markedet i løpet av det siste året. Med mer enn 500 lanseringer i løp, vi innsnevret konkurrentene ned til de 42 vi ikke kan leve uten. Og fordi vi har fått ryggen din, spurte vi hvert merke for å tilby deg 20 prosent rabatt. Du kan takke oss senere.

FOTO: Se alle de beste skjønnhetsvinnerne fra 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map