Titta på Chrissy Teigen Försök att komma ur avslöjande Vem Bit Beyoncé

Låt oss ta chocken ur vägen: En kändis hade det fräckhet att bita Beyoncé i ansiktet, och tydligen vet Chrissy Teigen vem som gjorde det.

Har den första delen sjunkit in ännu? Enligt Tiffany Haddishs intervju med GQ, natten som Girls Trip skådespelerska poserar med Queen Bey för den nu ökända själen är också samma natt valde någon att gå upp till Citronsaft sångare och, vad gör barngardbarnen ofta i trubbel för att göra.

Beyoncé och Haddish var upprörd, men eftersom Bey är den ultimata l-a-d-y frågade hon Haddish att hålla det lugnt och bara gå bort.

RELATERADE: Beyoncé Talks Style

Ange Chrissy Teigen.

Nej, modellen var inte den som begått handlingen. Istället tog Teigen till Twitter denna vecka för att först avslöja: A. Hon ville veta vem gjorde det; och senare, B. Hon har en idé.

Teigen tweeted om första misstag som hon trodde gjorde det och berättade för fansen att hon vägrar att öppna sig.

På tisdag, dock, I dag medvärden Hoda Kotb och Kathie Lee Gifford pressade Teigen på Beyoncé-saken. Tyvärr misslyckades de.

“Det var en bit”, bekräftade Teigen och förklarar varför hon tycker att det hände. “Lyssna, jag tror att vi alla har gjort saker under inflytande.”

RELATERADE: Angelina Jolie har rapporterat en ny man i hennes liv

“Det är inte vem jag trodde, jag ska säga. Problemet är att jag älskar alla involverade så jag gillar, zip, “sa hon och tillade att hon inte har annat val än att hålla sina läppar förseglade. “Om jag hade en dollar för varje gång jag hade några glas vin eller något och skulle ha gjort något såhär, okej, väldigt rik.”

Hon skämtade om att fråga mannen John Legend för att bekräfta att det inte var hon.

Hur som helst har vi en fråga: Hur har Chrissy den här informationen? Var hon på festen med Beyoncé och syndaren? Kommenterar hon Beyoncé om det? Är det en av hennes celeb BFFs som, säger Kim Kardashian?

Chrissy Teigen and Beyoncé
Lester Cohen / Getty Images

Världen får aldrig veta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 46

map