Tre sätt att bli vitare, ljusare tänder med kokosolja

Om du letar efter ett mildt sätt att lysa upp ditt leende, är kokosolja vägen att gå. Till skillnad från remsor och andra hårda vitare produkter erbjuder naturoljan naturliga fördelar som inte ökar känsligheten. Plus, det hjälper till vid borttagning av plack och förbättrar tandköttets hälsa, vilket i gengäld gör emaljen vitare.

Här är tre enkla sätt att tillsätta kokosolja till din munhygien för ett strålande kameraklar leende.

RELATERADE: Redaktör-Testade – Bekännelser av en oljetraktor

Flock
Vita de snäva sprickorna mellan varje tand genom att lägga oljan i din tandtråd. Floss belagd med kokosolja kan klara de ytor som vitare tandkräm och remsor kan missa. Applicera bara en dab mellan pekfingret och tummen och släta sedan över några inches av tandtråd innan du tränger tråden i de svårtillgängliga områdena.

Borsta
Innan du borstar med din vanliga tandkräm, skapa en naturlig vitare formel med några droppar kokosnötolja och lite natron. Läskens anti-svampegenskaper är en utmärkt parning med oljan för att bekämpa uppbyggnad och avslöja ett ljusare leende.

Skölj
Sköljning med kokosnötolja är ett av de säkraste sätten att få dina päronvita att lysa. Så fort du vaknar på morgonen ta en matsked olja och swish den runt din mun i 15 minuter. Först kan det tyckas som en lång tid, men att vara tålmodig kommer definitivt att betala sig. Att smita oljan mellan varje tand kommer inte bara att resultera i ett ljusare leende, det är också en stor detox som förbättrar total oral hälsa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 51

map