Trenger du Hair Color Inspo? Se ikke lenger enn Beyoncé til neste hot trend

Nytt år, ny hårfarge! I det minste synes det å være Beyoncés motto. Sangeren, som ikke er fremmed for å slå på stilen sin, sparket av 2015 med et nytt, nytt utseende – og som med alt som har å gjøre med Bey, er vi litt besatt av det.

FOTO: Sjekk ut de vakreste hårfargene for vinteren

“Jeg la til høydepunkter som lette opp hele utseendet med forskjellige nyanser av blonde, honning og platina,” forklarer hennes langvarige farger Rita Hazan. Resultatene? En edgy, men likevel vakker effekt, noe som Hazan forutser, vil bli den neste varme nye hårtendensen. “Fremheving plassering er svært viktig med denne trenden,” legger hun til. “Høydepunktene er for effekt og ikke så mye om å være stripete eller klumpete.”

Pro har ferdig med sine Ultimate Shine Color Gloss i Breaking Brass ($ 26; sephora.com), etterfulgt av merkets ukentlige behandling ($ 42; ulta.com), et hydratiserende to-trinns system vil vi stole på hele vinteren.

RELATED: Er dette den heteste hårfargeutgaven av 2015?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map