Tror familien gir dårlig gaver? Zendaya mottok en graviditetstest til jul

Zendaya Coleman from Bloomingdale's NYC Holiday Window Unveiling
Foto av Joe Schildhorn, BFA

Shalayne Pulia

22. november 2017 @ 17:45
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

I går kveld er Bloomingdale på 59th Street i New York avduket sin Den største Showman-tema ferie vinduet viser med litt hjelp fra mega-talentfulle sanger Keala Settle og en av filmens største stjerner, Zendaya. Skuespilleren, som spiller en trapezekunstner sammen med Zac Efron, har samarbeidet med Bloomingdale’s private label, Aqua, for å lage en kapselsamling av nydelige klær til ferien, hver tilgjengelig for mindre enn $ 200.

I ånden av feriegaven, fanget vi opp med Zendaya like før den store avsløringen for å snakke alle ting feriegaver, fra hva som er på hennes ønskeliste til den vakreste gaven hun noensinne har mottatt. I år er det eneste 21-åringen ønsker til jul, ikke hva du kan forvente: Zendaya er på jakt etter møbler.

“Jeg har jobbet så hardt for å få møbler i huset mitt,” fortalte Zendaya Med stil. “Mine fans gjorde narr av meg fordi huset mitt var tomt i veldig lang tid, og nå er jeg endelig gjør det.”

Høflighet

RELATERT: EKSKLUSIV: En første titt på Bloomingdale’s Holiday Windows

Skuespilleren (og sangstressen – har du lyttet til hennes duett med Efron ennå ?!) legger også til et annet innredning i huset hennes: et innrammet bilde av henne og Settle, tatt mens de skyte sangen “This is Me” for filmen. “Det er dette vakre bildet av oss begge, og det var i øyeblikket, og hun var bare så søt å få det innrammet for meg!” Zendaya sa. 

Men den vakreste gaven Zendaya har mottatt kom fra et familiemedlem. Det er deres ferie tradisjon å holde en White Elephant gave utveksling, hvor gifters pakke opp tilfeldige elementer og bytte dem før åpningen. En av de første gangene Zendaya deltok (og 14 og 15 år) fikk hun en super merkelig overraskelse, og hennes reaksjon var uvurderlig.

Høflighet

“Ett år åpnet jeg en og jeg fikk graviditetstester,” forklarte stjernen. “Jeg kastet den på bakken og bare løp. Jeg var som “Hvorfor ville du gjøre dette ?!” Jeg var så flau. “

Zendaya selv er mindre av en hvit Elephant shock-verdi gifter og mer av en innvendig jokester. Hun elsker å gi folk gaver som får dem til å le og smile om noe som bare de kan forstå, sa hun. Nå er det en god venn.

Hvis du vil være den beste gifter i sirkelen din i denne høytiden, sjekk ut noen av favorittene våre Den største Showman-tema elementer fra Bloomingdale samling, nedenfor. Du kan også se hele samlingen her.

STORY Concept Store Den største Showman Samling 

Og hvis du er i NYC, kan du hakke enda mer mer eksklusive gaver fra STORY, en konseptbutikk på Manhattan som samarbeidet med partnere som Sugarfina og Alexis Bittar for å skape spesielle (og spektakulære) Den største Showman-inspirerte elementer som signatur Sugarfina gummies (bildet nedenfor), fargerike Alexis Bittar armbånd (bildet nedenfor), sparkly Edie Parker clutcher, og mye mer. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 57 =

map