Tyra Banks Postar Dramatisk Makeup-Free Selfie: “Du förtjänar att se den riktiga mig”

Vi är vana vid att se Tyra Banks med ett starkt rökigt öga och några stora konturer. Men supermodellen vill att hennes fans ska veta hur hon ser ut när hon vaknar på morgonen, så hon skrev ett helt blott ansikte på sig själv på Instagram.

tyra Banks

“Du vet hur folk säger #nofilter men du vet att det finns ett freakin-filter på deras bild? … Tja, det här mornet, bestämde jag mig för att ge dig en smak av det riktigt riktiga jag, skrev modellen på Instagram och tillade: “Du förtjänar att se den riktiga jag. Den riktigt riktiga jag. #RawAndReal.”

Instagram / @ Tyra Banks

 

Och i äkta banker bildade hon ett långt kraftfullt meddelande i bildtexten.

RELATERADE: Tyra Banks vill du retuschera hennes bilder

“Du vet hur folk säger #nofilter men du vet att det finns ett freakin-filter på deras bild? Eller kanske finns det en smidge av retuschering men de ljuger och säger att det är allt raw & real? Tja, det här mornet, bestämde jag mig för att ge dig en smak av det riktigt riktiga jag, “delade hon och tillade:” Jag ville glatt ut mina mörka cirklar så illa !!! Men jag var som, Naw, Ty. Visa dem REAL du. Så så … här är jag. Rå. Och där ser du på mig, studerar den här bilden. Kanske du tänker, “Vem, hon ser ROUGH.” Och om du är bra! Du förtjänar att se det riktiga jag. Den riktigt riktiga jag. #RawAndReal.”

RELATERADE: Bare-Faced och Beautiful! Celebs Bästa Makeup-Free Selfies 

Och medan supermodellen är drottningen av riktiga talk och förtroendehöjande pep-tal, har hon inte heller några problem med att använda en redigeringsapp som Facetune för att förbättra hennes bilder varje gång i ett tag.

“Jag älskar det med knapptryckning som någon kunde göra det på sin smarta telefon”, sa banker nyligen på ny. “Flickor kan vara som” Jag är så osäker. Tyras rumpa ser så ut. “Tja, tyra ser inte ut så. Och din kan bara se ut så. Ta bara en 5 sekunders handledning online och du kan själv göra det. “

Denna historia dykade först på PEOPLE.com. För fler historier så här, besök PEOPLE.com nu

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map