Vad är Right Meow: The Full Scoop på Albert Baby Cats Ever-Changing Outfits

En dag är han en beanie-sportig skateboard pro och nästa, en avslappnad spa-hängiven i en mysig mantel eller klädd i näsarna i en djärv väst och slips. Träffa Albert Baby Cat, en blåögd, kortbenig munchkinkatt från Los Angeles.

Sedan oktober i oktober har den bedårande kattbenet snabbt stigit till Instagram berömmelse och har redan samlat mer än 62 000 följare. Nästan var och en av hans ögonblicksbilder uttrycker en annan person genom söta lilla kläder som vi finner helt enkelt oemotståndliga. 

031.615-vad-höger mjau-embed1.jpg
Instagram / @ albertbabycat

Tillhör föräldrarna Christine Look och Sandeep Gupta, Albert valdes från en uppfödare i Orange County, Kalifornien. “När vi först såg honom försökte vi bestämma oss för att få honom eller hans syster. Albert såg svag och liten för att han var kullens runda, medan de andra katterna såg mycket starkare och friskare ut, “Se berättar InStyle.

“Vi lekte med Albert med hjälp av en kattleksak och han föll bakåt och slog huvudet på golvet med högt klump. Men vi valde honom eftersom han var väldigt söt och visste att han skulle vara en baby katt för alltid, säger hon. Paret hette furballen efter Albert Einstein hoppas att han skulle växa upp för att vara lite snyggare som genialet. Oavsett, han är älskad för sin vänliga natur och mjuka uppförande.

RELATERADE: Du har aldrig sett en Feline smycken modell så dyr som detta

031.615-vad-höger mjau-embed2.jpg
Instagram / @ albertbabycat

Nu ett och ett halvt år gammalt är Albert van vid att ändra sina trådar och modellering för bilder. Processen för att komma fram till nya outfitidéer är en omfattande process för Look, som först tänker på en kostymidé för sin katt och sedan undersöker mer om det genom att surfa på nätet eller handla i butiker. Hon har även stylat sin #ootd för att likna filmtecken inklusive Läderlappen, Harry Potter, och Vedartad från Toy Story. Look säger, “En av mina favorit saker att göra när man klär upp Albert är att se hur han skulle se ut om han var ett annat djur – här är han en vildlejon”:

031.615-vad-höger mjau-embed4.jpg
Instagram / @ albertbabycat

RELATERADE: Möt Alice och Finnegan, Internetets mest festliga katterDe flesta av Alberts kläder består faktiskt av docka kläder eller hundkläder. Mellan skott, kattdjuret gillar att äta godis – tro det eller inte, hans favoritmat var en gång bananer. Trots att han nu föredrar att snacka på torrt tang, visar bilden nedan katten som ser fruktig ut i ett ljusgult ensemble. “Han så ensam här som en banan och vi bestämde oss för att vi skulle få honom en vattenmelon så att de kunde vara bästa vänner”, säger hon.

031.615-vad-höger mjau-embed5.jpg
Instagram / @ albertbabycat

“Vi hoppas på Albert till en dag stjärna i stora blockbuster-filmer med celebs som Daniel Craig och Brad Pitt,” säger Look. Vi kan bara inte vänta med att se vad som är nästa för Albert Baby Cat! Kolla in mer av hans kläder på hans Instagram (@albertbabycat) och följ honom på Facebook och Twitter.

FOTO: Se de snyggaste kändisdjuren

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 49 =

map