VÄG: Hur får du Elizabeth Olsens rökfria öga från dag till natt

När hon inte häller över ett manus för fängslande filmer som Martha Marcy May Marlene, Elizabeth Olsen kan hitta sig på den röda mattan i både gutsy och klassisk utseende som vi är säkra på att hennes designer systrar (Mary Kate och Ashley) skulle godkänna. Det är på grund av kändis makeup artist Rachel Goodwin, dock, att Olsens upprepade gånger minnesvärda outfits alltid stun. Som Goodwin säger InStyleS speciella projektredaktör Stephanie Samson i skådespelaren ovan fungerar skådespelerska till rökiga ögon bra för henne (och för alla) på grund av sin förmåga att komplimera alla outfit och lätt övergång från dag till natt.

RELATERADE: Elizabeth Olsen lär oss hur man hanterar en garderobsfel som ett proffs

Nyckeln till att replikera detta utseende är att börja med att applicera en mjukbrun ögonskugga som Urban Decay’s Lost Medium Metallic Brown Eye Shadow ($ 18, sephora.com) längs lash line och in i crease som täcker hela locket. Goodwin fortsätter sedan på utsidan av ögat och blandar en guldkräm som Laura Merciers Rose Gold Caviar Stick Eye Color ($ 28, sephora.com) från det inre ögat utåt. Se hela videon ovan för att se resten av proffs fem minuters fix.  

RELATERAD VIDEO: Hur man får Selena Gomez kattungeögon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 26

map