Vanessa Hudgens er den beste store søsteren noensinne med disse morsomme Vacay-bildene

Bikinier? Kryss av. Søte video selfies? Selvfølgelig. Basert på Vanessa Hudgens siste Instagrams, er den 27 år gamle og hennes søster, Stella Hudgens, 20, sparket av helgen med mye trengte moro i solenOg de spilder ikke tid på å dokumentere seaside vacay for vår visningsglede.

På fredag ​​tilbrakte Hudgens søstrene dagen med å sole seg på en fartbåt, og Vanessa snappet en selvtillit eller to i prosessen. I bildene (under) Startet Vanessa dagen med en forfriskende isdrikke, og for lenge hadde jentene bordet en båt for en dag på sjøen. Mens du danser og svinger til noen Coldplay-melodier, har Vanessa og hennes søster tydeligvis en tropisk god tid, noe som gir oss et stort tilfelle av reise misunnelse.

RELATERT: Gisele Bündchen og Tom Brady Pack på PDA under Beach Getaway

Når du er så glad er du endelig i solen ☀️

En video skrevet av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) på

#sograteful #happyvibes takk @davegrutman

En video skrevet av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) på

RELATERTE: Ariel Winter Heats Up Bahamas i en Baywatch-Inspirert Badedrakt

Og sist men ikke minst, ville dagen ikke være fullstendig uten en egentlig dukkert i vannet. Som med alt, holdt Hudgens sin go-store-eller-hjem-mentalitet da hun og hennes sis, begge rockende Aerie bikinier, hoppet side om side inn i havet av sin speedboat-tur. Glad reise, jenter!

☀️������ @stellahudgens

En video skrevet av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) på

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 94

map