27 od apsolutnih omiljenih stvari Drew Barrymore

U stilu February Drew Barrymore Favorite Things
Anthony Maule / umjetnici i tvrtke

Samantha Simon

9. siječnja 2018. u 9:00 sati
Svaki proizvod koji smo značajki samostalno je odabran i pregledan od strane našeg uredničkog tima. Ako kupujete putem povezanih veza, možemo zaraditi proviziju.

Provela je tri ili više desetljeća u središtu pozornosti, ali bit će teško pronaći neku slavnu osobu koja je više dolje na zemlji od Drewa Barrymorea. 42-godišnjak Santa Clarita dijeta zvijezda i ljepotica ljepote stalno ga čuva, bez obzira posjeduje li joj omiljene proizvode za ljepotu na Instagramu ili zavijajuće znojke u zračnoj luci. Nakon što je odrasla u Hollywoodu, Barrymoreu ne bjesne glup i glamur – a ovih dana, bolje biste imali sreće uočiti ju na vikend pješačenje s kćerima Olive, 5 i Frankie, 3 nego što bi na crvenom tepihu , Ona samo živi svoj najbolji život, i ne možemo vam pomoći, ali se diviti svakom koraku koju ona poduzima. Naravno, također se divimo (i cijeniti) činjenicu da je ona spremna podijeliti svoju beskrajnu opskrbu preporučenih i istinitih preporuka za njegu kože s masama. Ozbiljno, za sve one koji žele testirati novu masku za lice, Barrymoreov prehrambeni proizvod Instagram je dar koji čuva davanje.

Ne možemo dobiti dovoljno samoproglašenih ljepota narkomanima na vrh pijucima preko odbora, šminke i na drugi način. Zato smo za našu veljaču izdavali zatvaranje zvijezde da proliše sve svoje omiljene stvari, od mode i hrane do putovanja i pop kulture. Pomaknite se za 27 od njezinih neprilika.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 46

map