Eva Longoria daje nam ekskluzivan prvi pogled na njezinu “Work to Wine” odjeću za ograničenu

Eva Longoria The Limited Lead
Neilson Barnard / Getty Images

Olivia Bahou

25. srpnja 2016. @ 18:15

Eva Longoria dodaje novi naslov u svoj životopis: modni dizajner. Zvijezda je upravo predstavila svoju prvu liniju odjeće, The Eva Longoria Collection, isključivo u The Limitedu, a velika zbirka ozbiljno ima nešto za svaku prigodu.

“Volim ga zvati s posla na vino”, rekla je za U stilu u ekskluzivnom pregledu zbirke koja je dostupna u trgovinama i online 15. kolovoza. Longoria je dizajnirana s “mladim profesionalcima koji rade na umu”.

“Mislim da mnoge od tih žena žele svestrani garderobu bez cijene, pa puno od tih haljina i odjeće možete nositi za rad, a zatim skinuti jaknu, a sada je seksi haljina. Mislim da je to važno, da bi žene mogle miješati i podudarati stvari “, rekla je.

Izmiješati i odgovarati ona definitivno učinio. Crta obuhvaća sve od vlasti odijela do haljina, suknji, bluze, trapera, pa čak i grafičkih čajeva s recenzijama poput: “Vino malo, puno se smije.” Osim toga svaki komad u opsežnoj liniji je dizajniran za udobnost, tako je Longoria opisuje njezin stil.

“Imam vrlo specifično mišljenje o tome kako se tkanine trebaju osjećati protiv kože”, rekla je, gestikulirajući da osjetimo njezine bebe meke čizme. Tkanina nije jedina stvar o kojoj je bila osobita: prva Kućanice zvijezda je pozvala dizajnericu u svoj ormar kako bi se osiguralo da svaki komad u redu osjeća kao svoj stil.

“Rekao sam,” Ovo su moje omiljene stavke. Ovo je moja dnevna odora “, rekla je za proces dizajna. “Volim haljinu na kojoj možete samo zip i go, ali volim i jean. Mislim da jean bi trebao djelovati kao Spanx, sve to povlačenjem. Dakle, ona je upravo apsorbirao sve što je Eva, a onda se ovakva vrsta vratila k meni: “Što mislite o ovome?”

RELATED: Vidi Victoria Beckham Pomoć Eva Longoria dobiti odjevena na njen dan vjenčanja

Rezultat je doista zarobio “Evanu DNA”, nešto što je ta strastvena kanalizacija bila neodoljiva. “Počeo sam šivati ​​kad sam bila jako mlada i počela sam bacati jastuke i zavjese, a zatim sam se preselila u kostime noćnog života, a zatim haljinu za svoje prijatelje”, rekla nam je. “Volim samo konstrukciju i šavove i šivanje, tako da sam uvijek htio napraviti moju liniju, samo sam čekao to učiniti jer sam se želio potpuno uranjati u DNK onoga što sam htio da bude, i do sada sam imao Nije imalo vremena.

Čudo je da je ova teška zvijezda ikada pronašla vremena, otkrivajući da su suradnje dvije godine radile i da ima puno više zbirki s The Limitedom koji je krenuo na put. Nakon završetka rada telenovela, 41-godišnja glumica se vraća na mali ekran ovog jeseni Odbijanje i pad, i nove mini-serije.

Sve to djelo ne ide nezapaženo: Longoria je nedavno počasna zvijezda na Hollywood Walk of Fame. “Sjećam se kad sam se preselio u Hollywood, otišao sam na tu ulicu i bio sam poput:” Jedan od ovih dana, želim jednu od tih zvijezda “i to je bilo prije 20 godina. Da se to događa uistinu je uzbudljivo i jako me čast da budem izabran da dobijem jednu “, rekla je.

POVEZANO: Novooslušena Eva Longoria i José Antonio Bastón izgledaju tako zaljubljeni u odmor u Španjolskoj

Držite se pomicanje za ekskluzivni prvi pogled na Longori modelu nekih od najljepših komada iz nove linije, a glavu na thelimited.com kupiti pregled sada.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 92

map