Iconic Fashion: 27 nezaboravne bijele košulje tijekom desetljeća

znamenit White Shirt Moments
Zbirka Everett

Andrea Cheng

5. lipnja 2014. @ 8:00

Nema drugog ključa od ormara koji je bezvremenski ili svestran kao bijela košulja s donje strane. Ove sezone dizajneri poput Josipa Altuzarre, Raf Simons i Alexander Wang ponovno su posjetili gumbe i šalju nove zamisli sa svježim bojama i novim siluetama. Ali unatoč njihovim modernim pletivama i hladnim detaljima, jedna stvar je ostala jasna – nitko neće doći blizu nadomjestiti klasičnu bijelu boju.

Ne vjeruj nam? Dubili smo se u naš arhiv i otkrio trenutke ikona bijele košulje koje su nosile holivudske legendarne zvijezde dok su bile na crvenom tepihu i veliki ekran.

Započeli smo s Lauren Bacallom u filmu iz 1948. godine Key Largo, radili smo na putu prema Marilyn Monroeu na skupu 1961. godine Misfits, dotaknuo je poznatu scenu u kupovini Lijepa žena s Julia Robertsom 1990. godine, i konačno je prekinuo s kraljevskim izgledom Emme Watsona u Ralph Laurenu iz ove godine.  

Probijte kroz našu galeriju kako bismo vidjeli bijele vrhove sveprisutnost, od 1948. do danas. Do kraja, uvjerit ćete se da će bijela tipka dolje ostati u ormaru!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 87 =

map