Kraljica Latifah okreće 46 godina: vidjeti kako je rođena do slave

Svi tuče Kraljica Latifah: danas 46 godina! Glumica je došla daleko od svojih djedova kao snimateljske umjetnice, au čast njezina rođendana razmatramo kako se ona počela razvijati, počevši od 1989. godine.

Da ne zaboraviš, kraljica Latifah, čiji je pravi naziv Dana Owens, prvo je i prije svega umjetnica snimanja i objavila svoj prvi hip hop album, Svi pozdravite kraljicu, na samo 19 godina. Ali kraljica Latifah nije bila samo rapper. Godine 1993. pokušala je glumiti, glumeći u hit showu, Živjeti sam do 1998., što je dovelo do bezbrojnih drugih uloga u televiziji i filmovima – sve dok je nastavila objavljivati ​​više glazbe.

RELATED: Gledajte kraljicu Latifah i Jimmy Fallon Beatbox kako bi “poprsje pomak”

Tada je 2002. osvojila prvu nominaciju za Oscara za prikazivanje Matron Mame Mortona u Chicago i nastavio se pojavljivati ​​u hitnim filmovima, uključujući Donijeti kuću nasuprot Steve Martin, Hairspray i kao glas Ellie u Ledeno doba niz.

RELATED: Kraljica Latifah je svoju prvu nudističku scenu, i to je zašto ga je voljela

Ne pokazuje znakove usporavanja, Kraljica je nedavno zaredala u 2015. godini Bessie biopic i u TV produkciji Wiz Live!, što je dokazalo, da, i dalje je dobila. Proslavite rođendan zvijezde s osvrtom na njezinu zapanjujuću preobrazbu i nevjerojatan uspjeh u slavu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map