Star-Studded: Najbolje zabave ovaj tjedan

TK
John Sciulli / Getty

Jonathan Borge

6. listopada 2017 u 17:30

Kad je posljednji put Amal Clooney zapravo postavio sliku?

Mi smo navikli vidjeti fotografije mame blizanaca negdje čudesno poput jezera Como ili na putu do sastanka u Ujedinjenim narodima. Ali zapravo predstavljaju? To je rijetkost.

To je učinila uz Isla Fisher četvrtak navečer u L.A., gdje se pridružila glumici za party William-Vintage i Farfetch u čast arhiva Giannija Versacea. Njezina zlatna koktelska odjeća bila je jednako zabavna kao i ona, a možda i glavom Donatellinom glavnom supermodelnom završnom trenutku na proljeće 2018. godine.

Milanski tjedan mode možda je došao i otišao, ali tjedan mode u Parizu završio je u utorak, s jednim posljednjim nizom događaja koji dokazuju da je više u modnom mjesecu nego, dobro, odjeća. U stilu Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend pogodili su u subotu nagradu Miu Miu, nakon čega su se pridružili i dvoje sestara s kojima se svatko može složiti: sladak Dakota i Elle Fanning.

Kasnije su se glazbenici kreativne redateljice Nicolas Ghesquière okupili za otvaranje boutique Louis Vuitton Place Vendôme, prepuna svojih favorita: Cate Blanchett, Julianne Moore, Alicia Vikander i Michelle Williams. Gdje je bila Selena Gomez?

RELATED VIDEO: Amal Clooney u partyu u L.A. u Gold-to-Toe Goldu

Pomaknite se dolje da biste vidjeli najbolje zabave u tjednu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 81

map