Beste Hårtørker: Dyson Supersonic Hårføner

Som noen med bølget hår som foretrekker et slank utseende, blåser jeg enten tørt eller legger håret mitt opp i en ponni. Før jeg begynte å bruke Dyson Supersonic, tok det omtrent 20 minutter hver morgen med en profesjonell tørketrommel. Dyson gjør kunsten på bare 12 minutter, med bedre resultater og en mer behagelig opplevelse.

Til å begynne med føles det bedre i hånden: Selv om det er ekstremt kraftig, er motoren liten og lever i håndtaket, og eliminerer den ugjennomsomme pistolformen som alltid er en utfordring å manøvrere. Den Dyson er litt roligere enn andre tørketromler, men pass opp for vindstøt som kan rydde hele disken din når du peker øyeblikkelig bort fra dine låser. Styling “konsentrator” vedlegg, min go-to, snyggt snaps på med en magnet og fokuserer varmen for rask tørking tid. (En diffusor fest og utjevning dyse er også inkludert.)

KJØP: Dyson Supersonic Hair Dryer, $ 399; sephora.com

Andre dyder: Filteret er klokt plassert på bunnen av håndtaket og falt aldri håret mitt. Med andre tørkeapparater, vindes jeg ofte opp i ledningen; mens Dyson lengden er helt riktig, vil jeg gjerne se den trekke tilbake i versjon 2. Til $ 399 er det litt dyrt, men kommer med en 2 års garanti og vil gi deg en pause før du bestiller den neste salongen på 45 dollar..

VIDEO: Få det se strandete bølger med Dyson Dryer

Vinner for: Utseende, funksjonalitet og brukervennlighet

Bemerkelsesverdige funksjoner:

  • Elegant design
  • Ultra rasktørking
  • Tre hastigheter og fire varmeinnstillinger 
  • Lett
  • Konstruert for balanse

Se resten av Med stil‘s 2017 Best of Tech plukker her.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 21 =

map