Daglig Beauty Buzz: Dakota Fanning’s Teal Cat Eye

Å bryte opp med din svarte kohlblyant og flytende øyenlinser er nok noe du ikke ville vurdere, men Dakota Fannings teal eye makeup look er i ferd med å minne deg på hvorfor du burde “aldri si aldri”.

Skuespilleren deltok i Miu Miu våren 2018-show i Paris i Paris Fashion Week sammen med søsteren Elle, og hadde et kult kattøy for søskenbindingen. Mens duching en inky liner for en farget kan det virke skremmende, å velge en juvel tone som Fanning vil gjøre overgangen lettere.

RELATED: Dakota Fanning løfter et uformelt utseende med Luxe, On-Point Tilbehør

For et lignende utseende til skuespilleren, prøv en kremaktig gel blyant som Marc Jacobs Beauty’s Highliner Gel Eye Crayon i Whirl (pool) ($ 25; sephora.com). Bruk den til å tegne en tykk linje langs øvre lash linje og ut i en skarp vinge på ytre hjørnet. Formelen glir sømløst på huden, noe som gjør det enkelt å kontrollere linjen du arbeider med med minimal uhell.

VIDEO: 5 av de dyreste ansiktsene på markedet

Fanning holdt fokus på øynene hennes ved å holde resten av sminken minimal og ren med et snev av roseblush feiet på kinnbenet og en rosa nakenleppe. Hennes gyldne blonde hår ble stylet i løse, ubøyde bølger for å fullføre hennes mote uke utseende.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 56

map