Denne $ 8 Lipstick kommer i hver nyanse du kan forestille deg

Det er 92 dager sommeren, og CoverGirl har en leppestift for mer enn halvparten av dem. 

Merket har nettopp lansert Exhibitionist Lipstick ($ 8 hver; Ulta.com), det mest omfattende spekteret av leppefarger ennå. Tilgjengelig i 48 nyanser og tre forskjellige finishinkludert demi-matte, krem ​​og metalliskDet imponerende fargespekteret inneholder mer tradisjonelle alternativer som “Caramel Kiss”, en peachy naken og den trendige “Steal”, en sparkly lavendel, pluss alle andre skygge som er tenkelige. 

Forsidepike Exhibitionist Lipstick
Høflighet

RELATED: The Best Lipsticks og Lip Products of 2018

Hva er enda bedre enn leppestiftens $ 8 pris er hvordan pigmentert og kremaktig det er. En enkelt sveipe av “Spellbound”, en kul fuschia med en blå undertone, dekket mine lepper fullstendig med rik farge som ikke tørket. Det gikk heller ikke når jeg prøvde å tørke det av, noe som gjør det til et solid alternativ som ikke vil smelte av eller blø på dager som er så varme, overkanten din svetter.

Forsidepike Exhibitionist Lipstick
Høflighet

Disse leppestifter sammenfaller med en annen inkluderende produktlansering fra merkevaren. I forrige uke presenterte CoverGirl sin nye TruBlend Matte Made Foundation, som kommer i 40 nyanser. Begge disse produktene er en del av skjønnhetsselskapets nye retning, som er ment å gi folk mulighet til å ha sminke, men de vil. Rebrandet sparket av dette høståret da CoverGirl annonserte sitt nye mangfoldige sett med talskvinne, inkludert Issa Rae og Maye Musk. 

VIDEO: 6 skjønnhetsprodukter under $ 12 for å kjøpe fra apoteket 

Med så mange fargevalg å velge mellom, er det vanskelig å velge bare en. Det er derfor jeg stashing en håndfull i posen min, slik at jeg har en nyanse klar for hver av mine sommerstemmer.  

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 84

map