Denne Gadget Fixed My Poor Posture Once and For All

Stillingen er en av de tingene du ikke tenker på før du plutselig gjør det. Tro ikke på meg? Ta et runde rundt kontoret ditt – Jeg skylder deg en dollar hvis minst 75% av medarbeiderne ikke slår seg over sine datamaskiner. Dårlig holdning – det er overalt!

RELATERT: Hemmeligheten til en sterkere kjerne i 7 dager (mens du sitter på skrivebordet ditt!)

Jeg er en del av problemet. Som de fleste 20-somethings, har jeg tilbrakt den bedre delen av livet mitt limt til en dataskjerm, tilbake hunched som en web hacker fra en dårlig tenåringsfilm. Så når en annonse for en holdningstrener kalt Upright Go ($ 79; uprightpose.com) dukket opp på min Facebook-feed, skjønte jeg at jeg skylde det til min fremtidige selv-som sikkert ville plaget med livslang lårryggsmerter – for å gi det en gå.

VIDEO: 3 Øvelser Du kan (enkelt) snike seg inn i arbeidsdagen din

Palm-sized enheten virker ikke ulikt en usynlig hund gjerdet. Tørk å klyse etter at du har festet den til øvre del av ryggen (den har gjenbrukbar lim) og en mild vibrasjon vil minne deg om å rette opp. En kompatibel app sporer fremdriften din og trener deg gjennom et to-ukers treningsprogram der du har oppgave med daglige, tidsorienterte mål.

Jeg har vært “i trening” i omtrent en uke nå, og etter noen innledende forhindringer, var jeg faktisk sår for de første dagene-jeg er glad for å rapportere at jeg sitter høyere enn jeg var før. Faktisk går jeg rundt hver dag som en bare en fin haircut. Det viser seg at god holdning gjør en kilde i trinnet ditt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map