Dette er det eneste produktet du trenger for glødende, dugg hud

Sommeren har alltid vært om frisk, glødende hud. Faktisk har utseendet blitt så synonymt med sesongen det fortjener å nevne i sin definisjon i ordboken. Når det er varmt ute, overhettes bare tanken på å bruke mattende primere, fundament og pulver. Mens en god høylyser på høyder av kinnene, midt i nesen og kupidens bue, har lenge vært den vanlige måten å belyse din hudfarge på, men dette fører ofte til et skinnende, skinnende utseende i stedet for glinsende hud..

For å virkelig skinne, men ikke glitre med en superglanset hud som rivaler huden din etter å ha trent eller ta en forfriskende dusj, bytt de lysreflekterende pulver og kremer for ett nøkkelprodukt i sommer: ansiktsglans. Tenk på disse klare glansene som leppeplaster, men spesielt formulert for å bruke på ansiktet ditt, så de er ikke klissete. De har samme effekt som dine favorittlyskrytere, men er pigmentfrie, slik at de går gjennomsiktige, og etterlater en sunt utseende glasur over hudområdet hvor de ble påført.

RELATED: Vi testet 4 Insta Famous Highlighters, og dette er hva som skjedde

Enda bedre, ikke bare er disse produktene en skygge passer alle, de kan brukes på bar hud eller over ditt favorittsokkel, uansett hvilken måte du velger å dugg den. Les videre for våre to favorittblanketter som skinner over resten. 

Milk Makeup Face Gloss 

Ansikt Gloss - Embed 2
Høflighet

Klem noen dråper Melkens glans ($ 20; sephora.com) på fingeren og legg den på pannen, kinnbenet, nesenes midtpunkt, øyelokkene hvor du vil se eterisk og glødende. Bonus: dens vitaminrike formel vil øke hydrering og nærme huden mens du bruker den. Snakk om andre verdenskrig. 

Gjøre Beauty Face Gloss

Ansikt Gloss - Embed 1
Høflighet

Et snev av denne glansen ved MAKE ($ 25; makebeauty.com) vil øyeblikkelig lyse opp kjedelige hudflekker med en sunn dose av dewiness. Pat det på naken hud eller over fundament, bronse, eller til og med øyenskygge, hvis du har lyst til å legge til en glans i en sterkere utseende. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 42

map