Dette kan være den rareste krem ​​du noensinne bruker

Hvis du noen gang har abonnert på ideen om at alle hudkrem er de samme, kan denne bizarre kremet endre måten du tror. Krem-laget av koreansk hudpleie-merke J. One Hana-kommer i perfekt forhåndsmålte, individuelle sfærer som du spretter ut en om gangen med en inkludert skje.

Pop en kapsel om gangen, for mer næret, fastere og lysere hud. ✨ Se vår link i bio for de nyeste kapsels skjønnhetstrendene. �� #Jon #capsulebeauty #Hanacream

Et bilde lagt ut av The Best Natural Korean Beauty (@glowrecipe) på

Som du kan se, ser kulene ut som klumpete tapiokaparrer og er myke og klare til berøring. For å bruke produktet, skar du ut en perle og smid det forsiktig inn mellom fingrene. Perlen klemmer lett, slik at du kan massere den inn i huden din.

Selv om den er liten i størrelse, trenger du bare en for å få full dekning. Mer imponerende, hver sfære inneholder kraftige ingredienser som gjør huden din til å se og føles lysere, sunnere, mykere og mer fast. 

RELATERTE: Denne Mermaid Masken er i utgangspunktet fra havet

J. One Hana’s krem ​​koster $ 50 og ber deg i utgangspunktet å Instagram søknadsprosessen. Gledelig fuktighetsgivende!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map