Er jeg den eneste som er besatt av min beholder?

Kanskje det er fordi jeg kan bære for å tenke på at tennene mine går tilbake til sin 7. klasse, eller kanskje det er fordi jeg måtte vente til den da tilsynelatende eldgamle alderen på 14 år for å til og med få braces og da måtte bære dem i nesten tre år med høye skole. Uansett, jeg er her for å gjøre bekjennelsen om at jeg, Victoria Moorhouse, er besatt av min beholder.

Og jeg kan ikke være den eneste … rett?

Jeg har alltid kjent at jeg hadde en spesiell kjærlighet til mine klare plastikkholdere, siden min hunky ortodontist ga meg muggene og fortalte meg å bruke dem hele dagen, hver dag i noen måneder. De betegnet frihet fra begrensningene i brakettene som stakk på tennene mine – de som fikk meg til å gi opp tyggegummi og var magneter for tomatsaus og Cheez-Its. De var nesten usynlige, og de holdt min $ 7000 verdi av tannarbeid i sjakk samtidig som jeg kunne se helheten av hundene mine. Kjærlighet ved første blikk, hvis du vil.

Jeg kom over denne oppfatningen da jeg snakket med en venn på flyplassen om hvordan jeg for sikker oppbevaring bare reiser med dem når jeg går i frykt for at de knuser i kosmetikket mitt. Ja, jeg er paranoid, men jeg vil helst bruke $ 300 på nye sko. Hun uttrykte også sin kjærlighet og hengivenhet for sine beholdere.

RELATERT: Drew Barrymore har en hemmelighet for bleking av te-fargede tenner

Da jeg ble fortalt at jeg bare måtte bære dem om natten, snakket jeg av med å nøle. Hver kveld, jeg vil pop dem inn og holde dem lagret trygt og sikkert i deres bubblegum rosa plastikkveske på soverommet mitt i løpet av dagen. Jeg utviklet en intens rensing rutine for mine beholdere, undersøker alt som ville forlate plastet sterilt, men også klart og helt in-tact. Jeg følger det frem til i dag.

Du kan ikke være så lidenskapelig om dine beholdere som jeg, men jeg er sikker på at du har en mening om dem, spesielt hvis du hadde braces. Det er ingen måte jeg kan være den eneste. Som Flash Tatoveringer eller blomsterkroner, er de polariserende.

Spør vennen din om henne, og hun vil sannsynligvis fortelle deg en lastet historie om hvordan hun mistet dem, hvordan moren ropte på henne for ikke å ha på seg dem, hvorfor bryr hun seg ikke om dem, eller bare en forklaring på den rene smerten som går inn i å sette dem inn etter måneder av å være MIA.

VIDEO: Den reelle kostnaden for mikroblading av øyenbrynene

Og så latterlig som dette høres ut, vurderer jeg at jeg vokser poetisk om tannteknikk akkurat nå, er fastholdere utsatt for popkultur mobbing, hvis du spør meg. De får denne repen til å være veldig dorky og definitivt ikke sexy, men de er dårlige hvis du tenker på det. De stopper fysikk fra å ødelegge ødeleggelse på ditt teknologisk justerte smil!

Jeg er 26 år gammel og en skjønnhetsredaktør, og ærlig, de er min favoritt skjønnhetstilbehør.

Ugh, min ortodontist ville være så stolt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 26

map