Her er hvorfor porene på nesen din ikke vil unclog

Du har tømt en boks av pore strips, plukket ansiktet ditt for mange ganger for å innrømme, og kanskje til og med investert i en kostbar ansiktsbehandling. Nada. Porene på nesen din er fortsatt tett.

Hvis du har lenge slitt med denne skin sitch (som forfatteren av denne historien), har vi noen svar for deg. Vi snakket med styre-sertifisert dermatolog dr. Carl Thornfeldt for å finne ut nøyaktig hvorfor porene i T-sonen din blir så fylte opp og hvordan du virkelig fjerner dem.

Så, til tross for hva du kanskje tror, ​​kan det ikke være din rensere feil.

“De tilstoppede porene skyldes skade på porestrukturen, inkludert kontraktile fibre som presser olje til overflaten og kjertelen er hyperaktiv,” forklarer vår pro. “Det er nå kjent at dette svaret hovedsakelig skyldes betennelse, ikke bare økte hormoner. For å redusere kjertelfunksjonen krever det aktuell og oral terapi. “

RELATERT: Hva er Super Acne?

Så hva skal du gjøre? Når det gjelder aktuelle produkter, må du være ingrediens spesifikk og se etter de som vil krympe kjertlene og redusere betennelse. Dr. Thornfeldt sier at disse kan bestå av blant annet salicylsyre, sulfacetamid, svovel, retinaldehyd, retinol og niacinamid. Han nevner også urteprodukter med høye nivåer av vitamin A og antiinflammatoriske ingredienser som rosmarin, spearmint, curcumin og castor. “Orale kosttilskudd inkluderer spearmint, gurkemeie og ingefærte, niacinamid (vitamin B3), vitamin B6 før menstruasjon og gjennom det, og sinkpikolinat, fortsetter han.

Selv om et viktig notat? For virkelig å få porene dine unclogged, sier han at de aktuelle produktene må være oljevennlige, slik at de kan komme til basen. “Salicylsyre, eplesyre eller retinol kjemiske peeling er spesielt effektive, mens glykol- og AHA-peeling ikke er veldig effektiv siden de er vannløselige,” sier Dr. Thornfeldt.

VIDEO: Ikoniske farger: NARS Blush in Orgasm

Hvis alle de ovennevnte mislykkes? Først må du lage en dermatologistid og vurdere å spørre om en in-office behandling.

“Røde og infrarøde LED-lamper har multifunksjonell aktivitet for å fjerne disse lesjonene, slik som fotodynamisk terapi (PDT) som tilbys i medisinske kursteder og legekontorer, sier vår pro.” Intense Pulse Light-terapi direkte til vevet er nyttig. Det har blitt vist at utvinning alene uten å følge med lokal og oral terapi vil resultere i påfylling innen 13 dager. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 16 =

map