Hva du virkelig trenger å vite om semi-permanent makeup

Har du noen gang ønsket å bare våkne opp, ta på seg klær og gå på jobb uten å måtte bruke en halv time om dagen og få sminken din gjort? Tenk deg hvor kult det ville være hvis du ikke trenger å bekymre deg for å ha en stabil hånd hver gang du vil ha et perfekt kattøy? Hvis alle disse tingene virker som musikk i ørene, så har vi dekket deg.

Da vi rullet gjennom Instagram newsfeed, la vi merke til at kjendis makeup pro Mario Dedivanovic hadde lagt ut en video av kunstner Miriam Grice som spesialiserer seg på semi-permanent sminke. Det er i utgangspunktet som å få ansiktet tatovert. Ifølge Grice’s nettside varer denne typen sminke flere år, men du må gå tilbake for en toppprosedyre hvert annet år eller så. Når det gjelder smerte, sier hun at noen av hennes klienter opplever null eller minimal ubehag, og de ligner prosedyren for å få øyenbrynene plukket. Så det kan ikke være at dårlig, rett?

“Semi-permanent sminke eller mikropigmentering er faktisk lik konvensjonell tatovering ved at vi bruker nåler til å implantere farge inn i huden. Men det er utstyret som brukes, dybden i huden vi implanterer, og pigmentene som brukes, er forskjellige, og derfor, behandlingen er klassifisert som å ha et “semi-permanent” resultat, forklarte Grice.

Her ser det ut som:

RELATERT: Celebrity Tattoos Revealed

En liten video under en leppeprosedyre i dag, minimal ubehag, minimal hevelse, perfekt nakenpute. ������ #tattoo #tattooing #lips #nudelips #pout #perfectpout #semipermanentmakeup #permanentmakeup #beautymakeup #beautymakeover #micropigmentation #makeup #makeupartist #hudabeauty #bblogger #beautyblogger #kyliejennerlips #juvederm #instaglam #instamakeup #lipstick #contour #cosmetics # makeupaddict #wakeupandmakeup #iwokeuplikethis

En video publisert av> M I R I A M G R I C E < (@miriamgrice) on

Grice la også til at selv om blekk ikke skal forbli ubestemt, garanterer hun aldri for en klient at pigmentet hun implantater helt vil forsvinne. 

“Det kan alltid være en liten rest av blek farge som ikke engang kan være synlig, men er teknisk fortsatt tilstede i huden,” forklarte hun.

������Another snap fra i går, kunne ikke motstå! Vinger er helt på flekk #makeupartist #makeup #makeupaddict #motd #wakeupandmakeup #iwokeuplikethis

Et bilde lagt ut av> M I R I A M G R I C E < (@miriamgrice) on

Selvfølgelig, hvis du bestemmer deg for å gå for det, må du sørge for at makeup artist er en proff. Dette er noe som både Grice og New York City-baserte dermatolog Whitney Bowe er enige om.

“Du trenger både et rent anlegg, men også en som har vært veldig godt trent og har et kunstnerisk øye,” la Bowe. “Denne prosedyren er veldig lik mikroblading av brynene, fordi pigmentmolekylene er mer overfladiske, så de fleste bryter seg ned og tar seg ut av hudoverflaten over en årrekke i motsetning til å holde livet.”

RELATERTE: 7 Midlertidige Tatoveringer å prøve ut nå

Bowe advarte også at, så sjeldent som det kan være, er det alltid en risiko for infeksjon i denne typen behandling. 

“Selv om dybden der pigmentene er plassert, er mer grunne i denne typen prosedyre, kjører du fortsatt den potensielle risikoen for infeksjon (fra forurenset produkt) eller har en allergisk reaksjon på et av pigmentene.”

Så gjør leksene dine, og før du går til avtale, sørg for at sminkeartisten du har valgt, er virkelig legitim.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 80

map